Αρχείο

Γέμισαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου των ομάδων του Champions League με φωτογραφίες του Κρόνου, η δε μπάλα του τελικού απεικονίζει ένα ερπετό

Μια φαινομενικά μικρή αλλά πολύ σημαντική αλλαγή έχει θεσπιστεί φέτος από την UEFA στην διακόσμηση των γηπέδων όπου διεξάγονται οι αγώνες ποδοσφαίρου του Champions League. Είναι πολύ σημαντική αυτή η αλλαγή διότι συμβαίνει στα πλαίσια της προπαγάνδας υπέρ την Νέας Τάξης μέσω υποσυνειδήτων μηνυμάτων. Δηλαδή, μία εικόνα είναι ενσωματωμένη σε μια άλλη εικόνα. Σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπου υπερέχει ο φανατισμός, εφαρμόζεται πλέον αυτή η τεχνική. Δεν είναι κάτι καινοφανές.

Ενώ μέχρι τώρα ο διαχωρισμός των οριζοντίων διαζωμάτων των γηπέδων Champions League γινόταν από διακοσμητικά πανό (η λέξη προέρχεται από τα ελληνικά, πάννος = πανί) όπου φαινόταν το επάνω τμήμα της σφαίρας με τα αστέρια (τμήμα του σήματος της διοργάνωσης) να εκπέμπουν ακτίνες προς τα ‘πάνω, τώρα το ίδιο τμήμα της σφαίρας απέκτησε «δακτυλίδι», ώστε πλέον εικονίζεται ο Κρόνος.

%ce%ba2

Η Νέα Τάξη, που προσπαθούν να επιβάλουν, είναι στην ουσία η επαναφορά μιας πανάρχαιας τάξης, τότε που βασίλευε ο Κρόνος για 1000 χρόνια και λατρευόταν ως θεός. Γι αυτό και ο Χίτλερ μιλούσε για χιλιόχρονη ειρήνη, ήθελε κι αυτός να εδραιώσει την Νέα Τάξη. Η παγκόσμια θρησκεία της Νέας Τάξης πρέπει να είναι η μοναδική στον πλανήτη Γαία, όπως τότε. Το άγνωστο σε μας «τότε», που μας εμποδίζει να αντιληφθούμε σ’ όλο το μέγεθος γιατί γίνονται όλα αυτά στις μέρες μας. Ο θεός Κρόνος συμβολίζεται, όπως είναι προφανές, με τον πλανήτη Κρόνο.

Σχετικά με την μπάλα τώρα… Η μπάλα ποδοσφαίρου που χρησιμοποιείται στους αγώνες του Champions League είναι μεν γεμάτη με αστέρια που συνδέονται ανά τρία, αλλά μεταξύ τῶν αστεριών οι κενοί χώροι είναι εξάγωνα. Ένα εξάγωνο έχει στην κορυφή του και ο πλανήτης Κρόνος, το οποίο φαίνεται πολύ καθαρά στις φωτογραφίες του, όπως αυτός έχει φωτογραφηθεί από την NASA.

Η μπάλα που χρησιμοποιείται κατά τους προκριματικούς αγώνες δεν παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον, πέραν των άστρων και των εξαγώνων, όσο η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό αγώνα. Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στο Κάρντιφ της Αγγλίας. (Saturday > Saturn-day, Saturn είναι ο Κρόνος, το Σάββατο είναι η ημέρα του Κρόνου) Η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στον τελικό είναι «ζωσμένη» μ’ ένα ερπετό, δράκοντα ή φίδι. Ένα τρομακτικό ερπετό απεικονίζεται σ’ όλη την επιφάνειά της με το αποκρουστικό του κεφάλι και τις απαίσιες φολίδες του.

k3

Γενικά, τα γεγονότα μεγάλης θεαματικότητος, όπου το πλήθος είναι φορτισμένο συναισθηματικά, αποτελούν τέλεια ευκαιριακά πεδία εφαρμογής τεχνικών πλύσεως του εγκεφάλου με υποσυνείδητα μηνύματα. Και η ευκαιρία δεν πάει χαμένη.

Χρήστος Μαντζιάρης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...