Αρχείο

«Βόμβα» Χ.Κίσινγκερ: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει τη ΝΤΠ, θα τον ρίξουμε!»- Τι είπε για την σχέση του με τον Β.Πούτιν (Βίντεο)


Ένας από τους βασικούς σχεδιαστές της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, ο Χένρυ Κίσινγκερ, σε συνέντευξή του στο CNN στην εκπομπή του Φαρίντ Ζακαρία, μίλησε για τον νεοκλεγέντα πρόεδρο, Ντόναλντα Τραμπ, το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με τους προηγούμενους προέδρους, καθώς και για την σχέση που μπορεί να αποκτήσει με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στην ίδια συνέντευξη δήλωσε επίσης, πως αν ο Τραμπ αν δεν ακολουθήσει το πρόγραμμα της Νέας Τάξης και παραμείνει σταθερός στις υποσχέσεις που έδωσε κατά την προεκλογική του εκστρατεία, δεν αποκλείεται να «διαλύσουν την ανίκανη κυβέρνησή του», απειλώντας τον έμμεσα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

https://www.youtube.com/embed/w3hVODyww3I

Να θυμίσουμε ότι έκτακτη συνάντηση είχαν πριν λίγες μέρες ο Ν.Τραμπ και ο Χ.Κίσινγκερ. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι η συνδρομή Κίσινγκερ έπαιξε ρόλο στην εκλογή του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου στον προεδρικό θώκο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θεωρείται πλέον πολύ πιθανός ένας πόλεμος κατά του Ιράν.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη συνάντηση Τραμπ Κίσινγκερ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τον Μάιο στην οικία του Κίσινγκερ σε μια εποχή που ο Τραμπ ζητούσε την υποστήριξη από τους Ρεπουμπλικάνους και ασχολούνταν με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής .

Ο πρώην σύμβουλος των προέδρων Ρίτσαρντ Νίξον και Τζέραλντ Φορντ, Κίσινγκερ, 92 ετών, έχει παραμείνει ενεργός στην πολιτική πολλές δεκαετίες από τότε και αποτελεί σεβαστή μορφή για τους Ρεπουμπλικανούς.

«Ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος και ο Δρ Κίσινγκερ γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια»,αναφέρει μια δήλωση. «Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούσαν την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν, την ΕΕ καθώς και άλλα ζητήματα σε όλο τον κόσμο» , καταλήγει η ίδια.

Ο Τραμπ είπε ότι τρέφει «τεράστιο σεβασμό για τον Δρ Κίσινγκερ και εκτιμά τον μοιράζεται πολλές σκέψεις του μαζί του.»

Η παρουσία όμως και μόνο του αρχιερέα της διαπλοκής αλλά και του ανθρώπου που απετέλεσε την «γέφυρα» ανάμεσα σε Πούτιν και ΗΠΑ αποδεικνύει περίτρανα ότι 2-3 άνθρωποι ελέγχουν την κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια στην χώρα αυτή.

Ίσως τελικά να έχουν δίκιο όσοι λένε ότι στην χώρα κάνουν κουμάντο, η οικογένεια Ρότσιλντ , ο Κίσινγκερ, ο Μπρεζίνσκι μαζί με τον Σόρος . Αυτό είναι το μυστικό υπερ-επιτελείο της νέας τάξης πραγμάτων .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...