Εθνικά θέματα

«Βράζει» το Κοσσυφοπέδιο - Κίνδυνος για Ελλάδα: To ισλαμικό κράτος «μακρύ χέρι» της νέας τάξης κατά της «ορθόδοξης άνοιξης»

Πολλά και διάφορα λαμβάνουν χώρα στην γειτονιά μας στο βόρεια της Ελλάδος από την πολυπληθή πλέον παρουσία επικίνδυνων τζιχαντιστών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να δράσουν «ποικιλοτρόπως» σε όλα τα Βαλκάνια.

Σήμερα η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου  συνέλαβε 19 υπόπτους με διασυνδέσεις με τον ISIS, πάνω στους οποίους βρέθηκαν σχέδια για τρομοκρατική επέλαση στα Βαλκάνια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν αυτόματα όλα όλων των τύπων τελευταίας τεχνολογίας , πυρομαχικά , εκρηκτικές ύλες , καθώς ένα  μη επανδρωμένο αεροσκάφος , τα οποία  και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε ότι " δεκαεννέα άτομα συνελήφθησαν σε όλη τη χώρα με βάσιμες  υποψίες για  δεσμούς τους  με το Ισλαμικό Κράτος (IS), οι οποίοι σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν  τρομοκρατικές επιθέσεις".

Πριν μερικές ημέρες 12 άλλοι  ακραίοι ισλαμιστές συνελήφθησαν στα Σκόπια , ενώ ετοίμαζαν μαζική δράση σε Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο και ΠΓΔΜ.

Πρόκειται και σαφείς ενδείξεις  δράσης από τον  ισλαμικό στρατό στην χερσόνησο των Βαλκανίων , η οποία θα προκαλέσει χάος σε όλες τις χώρες της περιοχής.

Σε συνδυασμό με την παρουσία μουσουλμάνων προσφύγων,  χώρες όπως η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο, η ΠΓΔΜ, η Βουλγαρία και η Ελλάδα , κινδυνεύουν σε πολύ μεγαλύτερο  βαθμό.

Μετά τις πρόσφατες εκλογές και την αλλαγή πλεύσης σε Βουλγαρία,  Μολδαβία, και Σερβία , ενδεχομένως η νέα τάξη να πυροδοτήσει την βόμβα του ISIS , για να ανακόψει την ταχύτατη ρωσική επιρροή στην περιοχή αυτή.

Σε  Κοσσυφοπέδιο και  Βοσνία σύμφωνα με υπηρεσίες  ασφαλείας του ΝΑΤΟ , διακινούνται ήδη  τεράστιες ποσότητες εξελιγμένου  οπλισμού , λαθρεμπορίου, ναρκωτικών και λευκής σαρκός , έχοντας μετατρέψει την  περιοχή σε άντρο ανομίας και παράνομης εξτρεμιστικής δράσης.      

Οι τωρινοί ισλαμιστές κρατούμενοι ετοίμαζαν  να υλοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις  τόσο στο Κοσσυφοπέδιο όσο και στην  Αλβανία, αναφέρει η  Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία επικαλούμενη αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι τζιχαντιστές των Βαλκανίων είχαν σαφείς οδηγίες που δόθηκαν από τον αυτοαποκαλούμενο διοικητή των Αλβανών στη Συρία και το Ιράκ.

Στα σχέδια συμπεριλαμβάνονταν και επιθέσεις  στην ισραηλινή εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Αλβανία την περασμένη εβδομάδα.

Ο ισλαμικός εξτρεμισμός σύμφωνα με έγκυρους αμυντικούς αναλυτές θα κτυπήσει όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά  και στην ίδια την χώρα μας , λόγω της μετακίνησης τόσων χιλιάδων μη ταχτοποιημένων ατόμων που εισήλθαν στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια.

Εάν σε αυτό το αιματηρό σχέδιο προστεθεί και ο αλβανικός αλυτρωτικός εθνικισμός , που ζητά εδάφη σε κυρίαρχες χώρες της χερσονήσου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, τότε η Συρία θα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι ακριβώς θα λάβει χώρα στην περιοχή μας το επόμενο διάστημα .

https://youtu.be/H_MCa8FBQ8I?t=38

 

luftetaret_siri

pic-0-norm10

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές