Αρχείο

Ιδού ο πραγματικός λόγος που η Α.Μέρκελ θέλει ξανά τη καγκελαρία- «Διαταγή» αφανισμού των Χριστιανών και Μουσουλμάνοι σε όλη την Ευρώπη από τη Ν.Τ.Π.!!! (Αποκαλυπτικά βίντεο)


της Μαρίνας Νικολάκη

Σιγά μη πέφταμε και από τα σύννεφα... με την είδηση πως η Α.Μέρκελ θέλει να είναι ξανά υποψήφια για τη καγκελαρία της Γερμανίας διεκδικώντας μία τέταρτη θητεία. Η αδίστακτη «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας έχει ξεκινήσει ένα σχέδιο (είναι φανερό ότι είναι ταγμένη υπέρ του Ισλάμ, και το όνειρο της ελίτ των ξένων κέντρων εξουσίας για τον αφανισμό του Χριστιανισμού και των πολιτισμών της Ευρώπης στο όνομα της Παγκοσμιοποίησης) και είναι η μόνη ικανή για να το αποτελειώσει... Ποιος θα ξεχάσει και τη περιβόητη δήλωση της ίδιας σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις από  ισλαμιστές στη Γερμανία: «Η τρομοκρατία δεν έφτασε με τους πρόσφυγες. Tο Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία εφόσον παραμένει συμβατό με το Σύνταγμα της χώρας».

Στο βίντεο η δήλωση της πολιτικά άκαμπτης Α.Μέρκελ όπου δεν διστάζει να αποκαλέσει το Ισλάμ, κομμάτι της Γερμανίας:

Και όχι μόνο. Οι πληθωρικές φιλοτουρκικές τοποθετήσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου και το γεγονός ότι έχει έρθει πιο κοντά στις θέσεις Ερντογάν για το συριακό, είχαν προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις διεθνών ανθρωπιστικών οργανώσεων, ακόμη και στενών συμμάχων του Βερολίνου.

Μη ξεχνάμε τον μαζικό ξεσηκωμό εναντίον της πολιτικής της Μέρκελ για το μεταναστευτικό, όπου είχε φέρει στα όρια τους Γερμανούς και είχαν βγει στους δρόμους του Βερολίνου να διαμαρτυρηθούν με σύνθημα «Κανένας Ισλαμιστής σε γερμανικό έδαφος»:


Η τακτική βέβαια της Μέρκελ είναι γνωστή. Οταν για μεγάλο χρονικό διάστημα η προσφυγική κρίση βρίσκονταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η οργή πολλών στη Γερμανία ξεχείλιζε η ίδια ήταν εξαφανισμένη και περίμενε την κατάλληλη στιγμή όπου το πράγμα θα καταλάγιαζε προκειμένου να ξαναβγεί στην επικαιρότητα.

Μεγάλη εντύπωση λοιπόν, προκαλεί ότι παρά τις συνεχείς δημοσκοπήσεις που έδειχναν την ραγδαία κατρακύλα στη δημοτικότητα της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ, λόγω της μεγάλης έξαρσης του προσφυγικού και τις  τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γερμανία (Τα ποσοστά της έδειχναν υποχώρηση έως και 12 ποσοστιαίες μονάδες από τις αρχές Ιουλίου δηλαδή είχαν φτάσει το 45% το φετινό καλοκαίρι, σε αντίθεση με πέρυσι τον Απρίλιο, πριν ξεσπάσει η προσφυγική κρίση, που η κ. Μέρκελ απολάμβανε ποσοστά δημοτικότητας της τάξης του 75%), η ίδια μοιάζει απτόητη να προχωρά το «έργο» της!

Λίγες ώρες μόνο πριν την επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της, εντελώς «τυχαία και συμπτωματικά» η γνωστή για την «αντικειμενικότητα» της γερμανική εφημερίδα Bild, δημοσιεύει δημοσκόπηση
του Ινστιτούτου Enmid, όπου το 55% των γερμανών επιθυμεί καγκελάριο τη Μέρκελ και μετά τις εκλογές του 2017!

Ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους. Η... «ευαισθητοποίηση» της Γερμανίδας καγκελάριου για την ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες, οφείλεται και σε έναν ακόμα λόγο. Στην αναγνώριση ότι ο σημαντικός αριθμός προσφύγων που κάθε μέρα φτάνει στη Γερμανία ενισχύει την οικονομία της χώρας.

Η Deutsche Bank, σύμβουλοι επενδύσεων σαν τον Oxford Economics, το Der Spiegel, οι Financial Times και το Washington Post  δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά αναβαθμισμένες εκτιμήσεις για το πόσο οι πρόσφυγες θα ενισχύσουν τη γερμανική, αλλά και την ευρωπαϊκή, οικονομία, κι αυτό είναι που «συγκινεί» ιδιαίτερα τη Μέρκελ.

Οι εν λόγω εκτιμήσεις δείχνουν ότι λόγω μόνο της περσινής εισροής 800.000 προσφύγων, το ΑΕΠ της Γερμανίας θα αυξηθεί κατά 2.3 δις. δολάρια. Όμως ο αριθμός μεταναστών που είναι αναγκαίος για να διατηρηθεί η γερμανική οικονομία στο σημερινό επίπεδο είναι πολύ μεγαλύτερος.

Η γερμανική ηγεσία,  δεν έχει ξεχάσει την σημαντική μεταπολεμική ανάπτυξη (το «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας) στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα η μετανάστευση που άρχισε τη δεκαετία του 1950, με ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μεταναστών που έφτασε τα 4 εκατομμύρια μέσα σε 20 χρόνια.

Ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ αποβλέπει σε ένα τουλάχιστον παρόμοιο, αν όχι μεγαλύτερο, αριθμό νέων μεταναστών στη Γερμανία τα επόμενα χρόνια. Μόνο από την επιπρόσθετη κατανάλωση που θα προσέφερε μία τέτοια αύξηση του πληθυσμού, το ΑΕΠ της Γερμανίας θα ανέβαινε, αναλογικά με τις προηγούμενες εκτιμήσεις, κατά ένα εντυπωσιακό ποσοστό 3-4%.

Η υποστήριξή που δείχνουν πρόσφατα οι Γερμανοί ηγέτες για τους πρόσφυγες δεν είναι λοιπόν ανιδιοτελής.

Ο πόλεμος στη Συρία και στο Ιράκ μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες για τους κατοίκους αυτών των χωρών, αλλά ωφελεί την Ευρώπη, παρέχοντάς το εργατικό δυναμικό που η «γηραιά» ήπειρος έχει άμεση ανάγκη. Και ο πραγματικός λόγος για την πρόσφατη αλλαγή της στάσης της Μέρκελ προς τους μετανάστες είναι καθαρά ιδιοτελής και διόλου ανθρωπιστικός: στοχεύει μόνο στην επιβίωση της γερμανικής οικονομίας.

Η «νονά» της Ευρώπης δεν έγινε ξαφνικά μεγαλόκαρδη, απλά δεν την νοιάζει να «βάψει» τα χέρια της με αίμα αθώων πολιτών για ακόμα μια φορά στον βωμό της πανίσχυρης οικονομίας που ονειρεύεται και όπως όλα δείχνουν θα πετύχει....

Σε λιγότερο από 30 χρόνια όλη η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους...

https://www.youtube.com/embed/QoN9WRz8ImI

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...