Αρχείο

Victoria Grant «Θέλεις να μάθεις την απάτη των τραπεζών από ένα 12xρονο κορίτσι του Καναδά;» Δες το βίντεο και θα καταλάβεις

Victoria Grant: Έχετε αναρωτηθεί γιατί ο Καναδάς χρωστάει;

Έχετε αναρωτηθεί γιατί η κυβέρνηση αναγκάζει τους Καναδούς να πληρώσουν τόσους πολλούς φόρους;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί οι τραπεζίτες των μεγαλυτέρων ιδιωτικών τραπεζών γίνονται πλουσιότεροι και εμείς όχι;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το ακαθάριστο εθνικό χρέος είναι περισσότερο από 800 δις δολάρια; Ή γιατί ξοδεύουμε 160 εκ. δολάρια την ημέρα σε τόκους για το εθνικό χρέος; Αυτό είναι 60 δις δολάρια το χρόνο!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιος παίρνει αυτά τα 60 δις δολάρια;

Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι οι τράπεζες και η κυβέρνηση έχουν συνωμοτήσει για να υποδουλώσουν οικονομικά τον λαό του Καναδά. Θα μοιραστώ μαζί σας 3 σημαντικά σημεία αναφοράς, τα οποία ευελπιστώ να εξάψουν το ενδιαφέρον και την ανησυχία σας ώστε να συνεχίσετε μόνοι σας την έρευνα και να πιέσετε την κυβέρνησή σας να σταματήσει αυτή την εγκληματική δράση ενάντια στο λαό του Καναδά.

Πρώτον, θα εξετάσουμε σύντομα την Τράπεζα του Καναδά. Δεύτερον, θα δούμε πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα σήμερα.

Και τελικά, θα προτείνω μια βιώσιμη λύση που μπορούμε να απαιτήσουμε από την κυβέρνησή μας να εφαρμόσει. Μια ελάχιστη γνωστή προσωπικότητα στην Καναδική ιστορία είναι ο Gerald Grattan McGeer. Ήταν ένας δικηγόρος, μέλος του κοινοβουλίου και δήμαρχος του Βανκούβερ. Η συνεισφορά του στον Καναδά είναι πιθανότατα μεγαλύτερη στην ιστορία μας. Υπερασπίστηκε τη δημιουργία της Εθνικής Τράπεζας του Καναδά της οποίας μοναδικός σκοπός είναι να δημιουργεί και να ελέγχει τα χρήματα του Καναδά. Δημιουργήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1934 και ανήκει σε όλους τους Καναδούς. Μέχρι τη δεκαετία του 70, εξαιτίας της Τράπεζας του Καναδά, το εθνικό μας χρέος κρατιόταν σε ένα σταθερά διαχειρίσιμο επίπεδο, ώσπου η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει αυτό που τώρα έχουμε ως μοντέρνο τραπεζικό σύστημα, το οποίο ληστεύει το λαό του Καναδά.

Πως μας ληστεύουν όμως;

Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω πως οι ιδιωτικές τράπεζες και η κυβέρνηση λειτουργούν σήμερα, πρώτα η κυβέρνηση δανείζεται λεφτά από τις ιδιωτικές τράπεζες. Μετά δανείζουν τα λεφτά που είναι βασισμένα σε χρέος στον Καναδά, με επιπρόσθετο τόκο.

Η κυβέρνηση στη συνέχεια αυξάνει τη φορολογία των Καναδών κάθε χρόνο, ώστε να αποπληρώσει τον τόκο του εκθετικά αυξανόμενου εθνικού χρέους.

Το αποτέλεσμα είναι ο πληθωρισμός, λιγότερα πραγματικά λεφτά για τους Καναδούς που θα δαπανηθούν στην οικονομία μας, και τα πραγματικά λεφτά χρησιμοποιούνται για να γεμίζουν τις τσέπες των τραπεζών.

Επίσης η κυβέρνηση έδωσε στις τράπεζες τη δυνατότητα να δανείζουν λεφτά τα οποία δεν έχουν με την μορφή δανείων. Όταν μια τράπεζα σου δίνει κάτι με υποθήκη, το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει «θανατηφόρο ενέχυρο» ή δάνειο, στην ουσία δεν σου δίνει λεφτά.

Πατάνε ένα κουμπί στον υπολογιστή και δημιουργούν ψεύτικα χρήματα από αέρα κοπανιστό. Στην πραγματικότητα δεν τα έχουν στα χρηματοκιβώτιά τους. Σήμερα, οι τράπεζες έχουν μόνο 4 δις δολάρια σε απόθεμα ΑΛΛΑ έχουν δανείσει περισσότερα από 1,5 τρις δολάρια.

Για να παραθέσω τον Graham Towers, « κάθε φορά που μια τράπεζα δίνει ένα δάνειο, μια νέα τραπεζική πίστωση δημιουργείται – νέες καταθέσεις -καινούργια χρήματα. Σε γενικές γραμμές, όλα τα νέα χρήματα βγαίνουν από τις τράπεζες στη μορφή δανείων. Αφού τα δάνεια είναι χρέος, τότε υπό το παρόν σύστημα όλα τα λεφτά είναι χρέος».

Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον είναι ότι ακόμα και ο Χριστός (Ματθ.21) έδιωξε τους αργυραμοιβούς από το ναό επειδή παραποιούσαν το νόμισμα για να κλέψουν το λαό. Οι ιδιωτικές τράπεζες είναι οι αργυραμοιβοί του Ματθ. 21, εξαπατούν και ληστεύουν το λαό του Καναδά συνεπώς την ελευθερία του και πρέπει να τους σταματήσουμε.

Πώς θα έπρεπε να λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Σε μια εξοργιστική συνέντευξη ο κος McGeer ρώτησε τον κo.Towers: «Μπορείς να μου πεις γιατί μια κυβέρνηση με τη δύναμή της δημιουργεί χρήμα, θα έπρεπε να παραδώσει αυτή τη δύναμη σε ιδιωτικό μονοπώλιο, και μετά να δανειστεί αυτό που μπορεί μόνο του να δημιουργήσει με τόκο ως το σημείο της εθνικής χρεωκοπίας;»

Ο κος Towers απάντησε: «Αν το κοινοβούλιο θελήσει να αλλάξει τη μορφή λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, τότε σίγουρα αυτό είναι μέσα στις δυνατότητες του». Με άλλα λόγια, αν η Καναδική κυβέρνηση χρειάζεται λεφτά, μπορεί να τα δανειστεί απευθείας από την τράπεζα του Καναδά. Ο λαός τότε θα πληρώσει δίκαιους φόρους για να ξεπληρώσει την Τράπεζα του Καναδά, αυτοί οι φόροι μπορούν στη συνέχεια να διοχετευτούν πίσω στην οικονομική μας υποδομή και το χρέος θα αφανιστεί. Οι Καναδοί θα μπορέσουν πάλι να ευημερήσουν με πραγματικό χρήμα ως θεμέλιο της οικονομικής μας δομής και όχι με χρήμα από χρέη.

Όσον αφορά το χρέος που ανήκει σε ιδιωτικές τράπεζες όπως η Royal Bank, θα τυπώσει απλά το χρήμα που χρωστάμε η Τράπεζα του Καναδά, θα το δώσει στις ιδιωτικές τράπεζες και μετά θα καθαρίσει το χρέος μέσω της τράπεζας του Καναδά.

Και ναι, έχουμε τη δύναμη και το νόμιμο δίκαιο να το κάνουμε. Εν κατακλείδι, έχει γίνει οδυνηρά προφανές ακόμα και για εμένα, μια 12χρονη Καναδή, ότι μας εξαπατούν και μας ληστεύουν με το τραπεζικό σύστημα και μία συνένοχη κυβέρνηση.

Τι θα κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα;

Τι θα κάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι η επόμενη γενιά θα ζήσει ελεύθερη και καθαρή από τη βασισμένη σε χρέος οικονομία η οποία τους υποδουλώνει στις τράπεζες;

Η Margaret Mead είπε αυτό το απόσπασμα και ελπίζω να το θυμάστε όλοι σας: «Ποτέ μην αμφιβάλλετε ότι μία μικρή ομάδα ανθρώπων μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, είναι η μόνη που το έχει κάνει».

Σας ευχαριστώ.

Αντιγραφή Μέλια.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZPJ8PUfAda0]

averoph.wordpress.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...