Αρχείο

Su-33 προχώρησαν σε εικονικές καταρρίψεις 2 Tornado της RAF - Nαυμαχίες της ρωσικής αρμάδας με πλοία του ΝΑΤΟ κατά μήκος των ακτών της Πορτογαλίας (εικόνες, βίντεο)


2 Tornado της RAF προσπάθησαν να πετάξουν πάνω από το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" πραγματοποιώντας εικονικές προσβολές και καταρρίφθηκαν εικονικά από Su-33 ομολογούν τώρα οι Βρετανοί ενώ η ρωσική αρμάδα κινείται  κατά μήκος της ακτής της Πορτογαλίας, υπό την συνεχή όμως επίβλεψη των πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ.

Επί του παρόντος, η ρωσική ομάδα μάχης «συνοδεύεται» από την φρεγάτα του πορτογαλικού ναυτικού, "Vasco da Gama», το πλοίο εφοδιασμού του ισπανικού Ναυτικού "Cantabria" και την φρεγάτα "Admiral Juan de Borbon". Αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας ΑΦΝΣ  P-3 ORION πετούν συνεχώς κοντά στην ρωσική δύναμη .

Αεροσκάφη της συμμαχίας πετούν κατά μήκος των ακτών της  Πορτογαλίας, έχοντας την αυστηρή επίβλεψη της πορείας της ρωσικής αρμάδας , ανέφεραν σήμερα Τρίτη τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, παρουσιάζοντας την είδηση με φόντο τα ρωσικά πλοία .

 Το πορτογαλικό υπουργείο άμυνας  ανέφερε ότι η σημερινή ταχύτητα και η πορεία της ομάδας μάχης του ρωσικού αεροπλανοφόρου στις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα  Μόσχας) την «βγάζει» εκτός της  αποκλειστικής  οικονομικής  ζώνης της χώρας στον Ατλαντικό.

Αναμένεται ότι η ρωσική αρμάδα  θα περάσει το Γιβραλτάρ και θα εισέλθει  στη Μεσόγειο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη .

Σύμφωνα με άρθρο του Βασίλη Καπούλα στο pentapostagma.gr με τίτλο  ( Τρόμος στην Βρετανία: To BBC μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση την ρωσική αρμάδα που διέρχεται τα Στενά της Μάγχης – Απογειώθηκαν F-15 της USAF (εικόνες, βίντεο), τονίζαμε την φρενίτιδα που έχει καταλάβει την δύση και  ειδικά την Βρετανία από την παρουσία της ρωσικής ναυτικής παρουσίας.

Το  BBC  βιντεοσκοπεί την ρωσική αρμάδα μάχης η οποία διέρχονταν τα Στενά της Μάγχης με τη φρεγάτα Φρεγάτα Type 23 F239 Richmond, κλάσης Duke και τα αντιτορπιλικά HMS Duncan και Dragon, Type 45, να έχουν γίνει η «σκιά» της , λες και πρόκειται για τον ναζιστικό στόλο του Ναυάρχου Ντάινιτς .

Δείτε το "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" με τη συριακή σημαία. Φωτογραφία του 2012

onor388lyka-1-1120x0https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMarinhaPortuguesa%2Fvideos%2F1250050628349451%2F&show_text=0&width=560

https://www.youtube.com/embed/b5EB04mItEY
https://twitter.com/RSS_40/status/790810182733422592

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ