Πολιτική

NΔ κατά κυβέρνησης μετά την απόφαση ΣτΕ: «Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει»

Εντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας καθώς έκρινε τον νόμο Παππά αντισυνταγματικό.

O εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος κάνει λόγο για παταγώδη πολιτική ήττα της κυβέρνησης. Παράλληλα επαναλαμβάνει το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

«Η πολιτική ήττα της κυβέρνησης είναι παταγώδης. Ήδη απαξιωμένη, είναι πια σε δίνη ανεξέλεγκτης φθοράς. Υπάρχει ανάγκη εκλογών στη χώρα», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στο Twitter.

Ιδιαίτερα αιχμηρό είναι το σχόλιο του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, στο Twitter. Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτηρίζει ανίκανη και επικίνδυνη την κυβέρνηση τονίζοντας μάλιστα ότι έχει Τσίπρα, εννοώντας τον πρωθυπουργό, αλλά εκείνο που τους λείπει είναι η «τσίπα», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Αυτή η πιο ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση, Τσίπρα έχει, τσίπα δεν έχει! #τηλεοπτικές_άδειες #τετελεΣτΕ #παραιτηθείτε #fygete».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...