Υγεία

«Flakka zombies» από υπερβολική δόση ναρκωτικών - Το τρομακτικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Queensland


Ένα τρομακτικό βίντεο ανθρώπων που πάσχουν από υπερβολική δόση ναρκωτικών έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Queensland. Στα πλάνα αποτυπώνεται η τρομακτική επίδραση των ναρκωτικών του δρόμου "flakka".

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από bodycam αξιωματικών στο Queensland μια 18χρονη φαίνεται να καταρρέει στη μέση του δρόμου, ουρλιάζοντας και σφαδάζοντας από τον πόνο. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ηρεμιστικά για να μπορέσουν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σε άλλο σημείο ένας 42χρονος που φορά μόνο το μποξεράκι του φαίνεται να ικετεύει μετά την κατάρρευσή του στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί και το πλήρωμα του ασθενοφόρου χρειάστηκε να παλέψουν μαζί του για να τον βάλουν στο ασθενοφόρο.

Ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει τεστ ώστε να διακριβωθεί ποια ουσία είχαν πάρει, πιστεύεται πως είναι το "flakka", συνθετικό ναρκωτικό που συχνά πωλείται στον δρόμο ως MDMA και προκαλεί παραισθήσεις, βίαια ξεσπάσματα και παράνοια.

Ο 27χρονος παίκτης AFL Riki Stephens νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Gold Coast μετά από ύποπτη υπερδοσολογία της συγκεκριμένης ουσίας. Είναι ένας από τους 16 ανθρώπους που νοσηλεύτηκαν μέσα σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο στην περιοχή, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι τα πράγματα μπορεί να χειροτερεύσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...