Αρχείο

EKTAKTO: Πύραυλοι Kalibr με πυρηνικές κεφαλές είναι «φορτωμένοι» σε ρωσικά πλοία στην Μεσόγειο - Η Ταρτούς μετατρέπεται σε μόνιμη έδρα του ρωσικού στόλου

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ρωσικές Κορβέτες που εισήλθαν μέσω Βοσπόρου στην Μεσόγειο είναι «φορτωμένες» με πυραύλους Kalibr με πυρηνικές κεφαλές,ενώ υπάρχουν και υποβρύχια στην περιοχή  με πυρηνικά,  αποτελώντας θανάσιμο κίνδυνο για το ΝΑΤΟ.

Την ακριβώς στιγμή ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Νικολάι Πάνκωφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα  δημιουργήσει μια μεγάλων διαστάσεων μόνιμη ναυτική  βάση στο  συριακό λιμάνι της Ταρτούς, που θα είναι η έδρα του ρωσικού στόλου Μεσογείου .

Την δήλωση αυτή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας   σε συνεδρίαση στην άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου σήμερα  Δευτέρα.

«Θα έχουμε μια μόνιμη ναυτική βάση στο Ταρτούς στη Συρία. Τα σχετικά έγγραφα έχουν συνταχθεί. Υπάρχει ήδη συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών ... και ελπίζουμε ότι σύντομα θα  ζητήσουμε την επικύρωση  της  [της συμφωνίας]», είπε ο Πάνκωφ .

Από την Ταρτούς και την υπό σχεδιασμό βάση στην  Αίγυπτο , η Μόσχα θα ελέγχει ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο και την διώρυγα του Σουέζ.

Πρόκειται για ένα από τα στρατηγικά σημεία του πλανήτη. Αποδεικνύεται επίσης ότι οι Ρώσοι κατέβηκαν στην περιοχή μας για να μείνουν μόνιμα και μαζί με τους Κινέζους έχουν κοινό σκοπό να  εκτοπίσουν τις ΗΠΑ από ολόκληρη την περιοχή.

Μια περιοχή όμως η οποία αυτήν την δεδομένη στιγμή «βράζει» από την στρατιωτική δραστηριότητα  ΝΑΤΟ και  Ρωσίας .

Πληροφορίες κάνουν λόγο την αποστολή  στην Μεσόγειο , ρωσικών υποβρυχίων κλάσεως  Varshavyanka, τα οποία  χαρακτηρίζονται  από την προηγμένη τεχνολογία stealth , καθιστώντας τα σχεδόν αόρατα  όταν βυθίζονται στο νερό.

Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο αποστολής και  πυρηνικού  υποβρυχίου, ( γίνεται λόγος για το ρωσικό υποβρύχιο «Rostov-on-Don») κάτι το οποίο είχε εξαγγείλει προσωπικά ο Ρώσος ναύαρχος στην δημοσιοποίηση της  δημιουργίας του ρωσικού  στόλου Μεσογείου, πριν κάποιους μήνες.

Η  ρωσική ναυτική παρουσία με Κορβέτες , Φρεγάτες και υποβρύχια με πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές , συν την συνδρομή πυρηνοκίνητου καταδρομικού κατευθυνόμενων πυραύλων με πυρηνικά δημιουργεί συνειρμούς για επερχόμενο Αρμαγεδώνα εφόσον οι ΗΠΑ δεν υπαναχωρήσουν από τις παράλογες  απαιτήσεις τους.

Το πιο επικίνδυνο για αυτό που ζούμε σήμερα το είχε δηλώσει ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Α.Ντούγκιν, μιλώντας πριν 20 ημέρες για «αναγκαστικό παγκόσμιο πόλεμο για να σωθεί η αμερικανική οικονομία» , από την "Λευκή"  ελίτ με έδρα την Ουάσιγκτον.

 

https://youtu.be/X6oU_lnZd1U

 

 

akulal

1046172628

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ