Πνευματικά ωφέλιμα

Τρομερή και Σεβάσμια φιγούρα πάνω από την Αγία Σοφία!

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Την ώρα που ο σουλτάνος σαλιάριζε και άνοιγε με θρασύτητα θέμα Θεσσαλονίκης και Δυτ. Θράκης, φίλος αναρτούσε φωτογραφία της Αγίας Σοφίας πάνω από την οποία περνούσε ένα σύννεφο που το έφερνε το ψυχρό βοριαδάκι του Βοσπόρου από την Μαύρη Θάλασσα.

Πάντα και οποιαδήποτε στιγμή όταν βλέπει ο Έλληνας την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θεωρεί ότι βρίσκεται εκεί, έτοιμος να εισέλθει μέσα για να ανάψει το κερί της Ρωμιοσύνης και να προσκυνήσει.

Αχ είπα μέσα μου , τι καλά να έβλεπα στον κεντρικό τρούλο της τον ΣΤΑΥΡΟ και ο οφθαλμός μου επικεντρώθηκε εκεί πάνω με συνέπεια να προσέξω μια καλοφτιαγμένη ανθρώπινη φιγούρα που έφτιαχναν τα σύννεφα με μεγάλη μαεστρία.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2-1Μπήκα στον πειρασμό και ζουμάρισα το συγκεκριμένο οπτικό σημείο.

Ένα ανθρώπινο πρόσωπο και μάλιστα αυστηρό ξεπρόβαλλε.

Δυο χέρια μέσα σε ένα αυτοκρατορικό σάκο προσπαθούσαν να ανασηκωθούν για να προσευχηθούν με αποτέλεσμα να ομοιάζουν με αρχαγγελικά φτερά.

Ρωμιός Αυτοκράτορας πάνω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ή Άγγελος Κυρίου;

Τέλος πάντων το σύννεφο ήλθε , πέρασε και έφυγε.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-3Φαίνεται ότι όσο πλησιάζουμε στην ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για την γειτονική χώρα πάνω , γύρω και μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα συμβαίνουν παράξενα πράγματα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...