Κοινωνία

Τραγωδία στην Κρήτη: 2χρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Tην τελευταία του πνοή άφησε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τρίτης ένα παιδί ηλικίας μόλις δύο ετών στα Ζωνιανά της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive από το δυστύχημα άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χτυπήσει το παιδί και να τραυματιστεί σοβαρά. Στη συνέχει ο παππούς το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να μεταβεί άμεσα σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να είναι ακινητοποιημένο και τον παππού να αναγκάζεται να μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου το παιδί.

Δυστυχώς, οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη πολύ αργά καθώς το παιδί είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Η μητέρα του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...