Κοινωνία

Την ξυλοκόπησε και την κρατούσε όμηρο

Για απλή σωματική βλάβη καταδικάστηκε από το Γ’ Αυτόφωρο Μονομελές ο 38χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος κατηγορείτο ότι ξυλοκόπησε και κράτησε όμηρο την σύντροφο και συνάδελφό του

Το απίστευτο περιστατικό είχε διαδραματιστεί το απόγευμα της 6ης Μαρτίου 2016, όταν η 32χρονη αστυνομικός, διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, επισκέφτηκε τον σύντροφό της στο σπίτι του, χωρίς κάτι να προμηνύει τα όσα ακολούθησαν. Εκεί, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η 32χρονη κοπέλα, άρχισαν να συζητούν για τη σχέση τους, ο 38χρονος αστυνομικός εξαγριώθηκε κι άρχισε να τη χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός της. Όταν η 32χρονη προσπάθησε να ξεφύγει, τρέχοντας προς την πόρτα του σπιτιού, ο 38χρονος την ακινητοποίησε υπό την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου. Τελικά μετά από κλάματα και παρακάλια που διήρκεσαν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, η 32χρονη μητέρα κατάφερε να «δραπετεύσει» από το σπίτι κι αμέσως επισκέφθηκε το στρατιωτικό νοσοκομείο 401, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας, η 32χρονη κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντρόφου της κι οι αστυνομικοί του οικείου ΑΤ μετέβησαν στο διαμέρισμα του συναδέλφου τους, προκειμένου να τον συλλάβουν. Τους περίμενε, ωστόσο, μια απροσδόκητη εξέλιξη καθώς ο 38χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε με το υπηρεσιακό του όπλο. Τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο 38χρονος παραδόθηκε στους… συναδέλφους του.

Το Γ’ Αυτόφωρο Μονομέλες καταδίκασε τον 38χρονο σε φυλάκιση 6 μηνών για απλή σωματική βλάβη, ενώ τον απήλλαξε από τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, της απειλής και της εξύβρισης. Η 38χρονη εξέφρασε την αντίθεσή της, στο άκουσμα της απόφασης ενώ αναμένεται να καταθέσει έφεση στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ