Κοινωνία

Τα λόγια του παγώνουν το αίμα: Η φρικιαστική ομολογία του σαδιστή τραπεζίτη αμέσως μετά τον φόνο της ιερόδουλης (εικόνες)

Μια πραγματικά ανατριχιαστική ομολογία κατέγραψε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο ο Βρετανός τραπεζίτης Rurik Jutting, ο οποίος δικάζεται για τον βασανισμό και τη δολοφονία δύο ιερόδουλων που διέπραξε στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ το 2014.

Όπως άκουσε εχθές το δικαστήριο, ο σαδιστής τραπεζίτης υπέβαλε σε αδιανόητα βασανιστήρια το πρώτο του θύμα, μια 23χρονη ιερόδουλη και μητέρα ενός παιδιού, τα οποία κράτησαν για τρεις ολόκληρες μέρες προτού αποφασίσει να τη σκοτώσει. Ακριβώς μετά από αυτή τη δολοφονία και πριν ακόμα βρει το επόμενο θύμα του, μια 26χρονη γυναίκα, ο Jutting κατέγραψε με το κινητό του διάφορα βίντεο όπου περιέγραφε με ακρίβεια τι είχε κάνει, ενώ στο φόντο διακρινόταν το άψυχο σώμα της άτυχης Sumarti Ningsih.

Με μία σειρά δηλώσεων που παγώνουν το αίμα και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ενοχή του, το «τέρας» αυτό αναγνωρίζει την φρικαλεότητα των πράξεών του αλλά δεν εκδηλώνει καμία μετάνοια, επισημαίνοντας ότι νιώθει απλώς «πεινασμένος» και «καυ...νος».

«Ονομάζομαι Rurik Jutting. Πριν από πέντε λεπτά, σκότωσα, δολοφόνησα αυτήν εδώ τη γυναίκα. Πέθανε εδώ μόνη της. Πέθανε αφού τη βασάνιζα και τη βίασα και κακοποίησα το πνεύμα της με απειλές θανάτου και ακρωτηριασμού. Δεν έχω ξαναδεί κανέναν άνθρωπο τόσο φοβισμένο. Δέχτηκε να φάει κόπρανα μέσα από την τουαλέτα και μετά να μου χαμογελάσει. Τόσο φοβισμένη ήταν. Θα έκανε τα πάντα», ανέφερε σε ένα από τα επίμαχα βίντεο που άφησαν άφωνο σήμερα το δικαστήριο.

«Αυτές δεν είναι οι πράξεις ενός λογικού ανθρώπου», ακούγεται να παραδέχεται ο 31χρονος σε μια άλλη καταγραφή. «Αυτές δεν είναι πράξεις κάποιου που πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να νιώθω αηδιασμένος για τον εαυτό μου, θα έπρεπε να νιώθω τύψεις αλλά αισθάνομαι μόνο πείνα. Αρχικά ένιωθα κάπως άσχημα αλλά τα συναισθήματά μου τώρα είναι περισσότερο θετικά. Όταν σνιφάρω κόκα έχω την τάση να κάνω ανοησίες», αναφέρει σε άλλα βίντεο ο 31χρονος.

«Αν και πολλοί μπορεί να θεωρήσουν αυτές τις καταγραφές το ναρκισσιστικό παραλήρημα ενός βασανιστή και δολοφόνου, ελπίζω κάποιος να τις βρει χρήσιμες για την κατανόηση ενός μη φυσιολογικού μυαλού», ανέφερε ακόμη ο δράστης σε αυτά τα εγωκεντρικά βίντεο.
Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη
Συγκλονισμένη είναι η διεθνής κοινή γνώμη από τις λεπτομέρειες που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία δύο Ινδονήσιων ιερόδουλων από έναν Βρετανό τραπεζίτη στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ το 2014.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο εισαγγελέας στη δίκη του 31χρονου δράστη, η οποία ξεκίνησε σήμερα, ο Rurik Jutting φέρεται να βασάνιζε επί τρεις ημέρες το ένα εκ των δύο θυμάτων του, προτού τελικά κόψει αργά τον λαιμό της άτυχης κοπέλας με ένα μαχαίρι.

Ο Jutting, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, είχε κάνει χρήση τεράστια ποσότητας κοκαΐνης όταν διέπραξε τα φρικιαστικά του εγκλήματα, τα οποία περιλάμβαναν τον βασανισμό και την δολοφονία των δύο ιερόδουλων, της 23χρονης Sumarti Ningsih και της 26χρονης Seneng Mujiasih, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο διαμέρισμά του.

Η αποτρόπαια κακοποίηση της νεότερης εκ των δύο γυναικών διήρκεσε μάλιστα αρκετά 24ωρα, με τον σαδιστή τραπεζίτη να χρησιμοποιεί πάνω της τη ζώνη του, μια τανάλια και διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα, με στόχο να της προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο.

Ο εφιάλτης της 23χρονης κοπέλας, του πρώτου θύματος του Jutting που ήταν μάλιστα και μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού, κράτησε τρεις μέρες. Αφού εξάντλησε πάνω της όλο του τον σαδισμό, ο δράστης την ανάγκασε να γλείψει μια λεκάνη τουαλέτας την ώρα που εκείνος της έκοβε αργά το λαιμό με ένα μαχαίρι.

Ο 31χρονος φέρεται να κατέγραψε τον εαυτό του με το κινητό να λέει πόσο απόλαυσε τον φόνο, με το πτώμα της άτυχης κοπέλας να διακρίνεται στο πίσω μέρος. Η δεύτερη δολοφονία έλαβε χώρα μόλις λίγες μέρες αργότερα, με τον Βρετανό να οδηγεί μια ακόμη ιερόδουλη στο διαμέρισμα όπου βρισκόταν ακόμα το πτώμα του πρώτου του θύματος. Αυτή τη φορά, η κοπέλα πρόβαλε σθεναρή αντίσταση και δεν σταματούσε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να πανικοβληθεί και να της κόψει γρήγορα τον λαιμό.

Παρανοϊκός από τη χρήση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης, ο Jutting άρχισε στη συνέχεια να έχει παραισθήσεις και, μέσα στον πανικό του ότι οι αρχές έρχονταν να τον πιάσουν, κάλεσε ο ίδιος την άμεση δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν σπίτι του βρήκαν το τελευταίο του θύμα άψυχο στο πάτωμα και τη σορό της 23χρονης που είχε σκοτώσει μερικές μέρες πριν σε μια βαλίτσα στο μπαλκόνι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...