Κοινωνία

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Πάτρα και το Μεσολόγγι - Δείτε εικόνες και βίντεο


Εκατοντάδες κλήσεις έχει δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία Μεσολογγίου από κατοίκους που βλέπουν τις περιουσίες τους να επιπλέουν στα νερά. Η πυροσβεστική υπηρεσία εκτός από αντλήσεις σε σπίτια και καταστήματα απεγκλώβισε και κατοίκους των οποίων οι οικίες έχουν πλημμυρίσει.

Απόγνωση επικρατεί στους κατοίκους μιας και δεν είναι η πρώτη που καταστρέφονται οι περιούσιες τους από νεροποντή.

Επίσης, σύμφωνα με το onairnews.gr, υπάρχουν δεκάδες αυτοκίνητα τα οποία ακινητοποιήθηκαν στους δρόμους με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην πόλη να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.
Το κύμα κακοκαιρίας έπληξε με σφοδρότητα την Πάτρα από το πρωί του Σαββάτου, με την ισχυρή καταιγίδα και τους σφοδρούς ανέμους να προκαλούν προβλήματα.

Μία γυναίκα τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η γυναίκα επέβαινε σε ταξί και όταν κατέβηκε από το όχημα στην περιοχή Οβρυά παρασύρθηκε από τα νερά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε φρεάτιο.

Εξαιτίας της κακοκαιρίες σε πολλές περιοχές υπήρξε διακοπή ρεύματος, ενώ πλημμύρισαν αρκετά καταστήματα.

2plimmires_messolonghi_onairnews-14plimmires_messolonghi_onairnews-16plimmires_messolonghi_onairnews-1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...