Αρχείο

Στα όπλα όλη η Νέα Ρωσία με σημαίες της "Σπάρτης" για τον ήρωα Αρσέν Παβλώφ: "Θα πάρουμε όλη την Ουκρανία, κάθε πόλη τους" - Λετονός ο δολοφόνος του "Motorola" (Βίντεο, εικόνες)


Αγριεύει η κατάσταση με την Ουκρανία καθώς εντοπίστηκε ο δολοφόνος του Αρσέν Παβλώφ γνωστού ως "Μotorola". Πρόκειται για μισθοφόρο από την Λετονία με το όνομα, Mark Ozolins. Κρατούνται δύο ακόμη άτομα για την δολοφονία του ενώ μυστικές υπηρεσίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του άμεσου συνεργού του.

Ο στρατιωτικός διοικητής και φίλος του "Μοtorola", Mikhail Tolstykh, γνωστός με το ψευδώνυμο Givi, είπε σχετικά:

"Όποιος το έκανε αυτό θα πληρώσει. Όλη η Ουκρανία. Θα πάρουμε κάθε πόλη. Ο Arsen θα είναι πάντα μαζί μας".

Στο Ντόνετσκ, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του  Αρσέν Παβλώφ  ή αλλιώς (Motorola), και σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις τον αποχαιρέτησαν τουλάχιστον 50 χιλιάδες άτομα ...Ο Παβλώφ ήταν  ένας ήρωας και ένας θρύλος για τους Ρωσόφωνους της Ανατολικής Ουκρανίας. Αγωνίστηκε και έπεσε για την αυτονομία της περιοχής αυτής πολεμώντας σαν θηρίο .

Ο Motorola όπως θα δείτε σε εικόνες και βίντεο παρακάτω φορούσε κράνος και αλεξίσφαιρο γιλέκο αλλά αυτά δεν στάθηκαν ικανά για να τον σώσουν από την έκρηξη...

«Οι Ουκρανοί σκότωσαν έναν άνδρα και έναν  πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος πέρασε στην αιωνιότητα», δήλωσε Ρωσόφωνος κάτοικος .

Η κηδεία του Μοτορόλα όπως το αποκαλούσαν οι συμπολεμιστές του ,μετατράπηκε σε συλλαλητήριο κατά των ναζί του Κιέβου .

«Στην πραγματικότητα έχουμε τρομοκράτες, αιμοδιψείς συμμορίες, όχι κράτος, και  κρατικούς  υπαλλήλους» , δήλωσαν πολλοί παρευρισκόμενοι για την ουκρανική κυβέρνηση και τις παραστρατιωτικές ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα  στην αιματοβαμμένη Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής βουλής (Verkhovna Rada) Volodymyr Parasyuk δήλωσε :  «Κοίτα πόσοι άνθρωποι ήρθαν στην κηδεία του Motorola; Δεν θέλω να ζήσω σε μια χώρα με αυτούς τους ανθρώπους. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες.  Αυτοί οι άνθρωποι σκότωσαν χιλιάδες Ουκρανούς για αυτό θα πρέπει να φύγουν από την χώρα» ! 

Αλλά οι χιλιάδες  άνθρωποι στο Ντόνετσκ κλαίνε για τον ήρωα τους.

«Ήταν ένας ήρωας, και ένας  προστάτης μας»,  λέει η Όλγα, μια ηλικιωμένη γυναίκα, που έφερε ένα μπουκέτο γαρίφαλα στην κηδεία του, ενώ  σκούπισε τα δάκρυα της . Εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες έκαναν το ίδιο φέρνοντας  μαζί τους τα ίδια λουλούδια μαζί με την θλίψη τους .

Πρόκειται για έναν πόλεμο ο Σοποίος είναι σαφέστατα «ξενοκίνητος» από ΗΠΑ και ΕΕ,  οι οποίες θέλουν να αλώσουν παίρνοντας  στην  κατοχή τους τις  τεράστιες εκτάσεις γης της χώρας , η οποία αποκαλείται και ο «σιτοβολώνας» της Ευρώπης, εντάσσοντας την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Μέσα στην χώρα δρουν όλες οι εθνότητες, Αμερικανοί, Πολωνοί, Γερμανοί και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι.

O δολοφόνος του

 

https://youtu.be/aKB4HGwLU-E

motororig-710x4081476891604motorola-1476891605pic_15030a5cПрощание с Героем ДНР — Моторолой. Смотрите и комментируйте с «Русской Весной» (ФОТО, ВИДЕО) | Русская веснаhttp://kp.ru/video/embed/586225

https://embed.life.ru/video/afc86207775a8af3fba4ffdcc249ed8b?setup=eyJhZHMiOnsiYWRUYWdVcmwiOiJodHRwczovL3Zhc3QubGlmZS5ydS9hcGkvdm1hcC54bWw%2FZG9tYWluPWxpZmUucnUmdWlkPW5na2R2YWdzMzVpZnVuY3QmY2I9MC4xMzUxMDY0ODI5ODkyMzY0NCJ9fQ%3D%3D

 

 

https://www.youtube.com/embed/RJn2ofzz5Vg
https://twitter.com/sashakots/status/788676343781289984

https://twitter.com/sashakots/status/788652482574573568

https://twitter.com/sashakots/status/788652588715630593

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...