Κόσμος

Σοκ στο Μεξικό: Έμποροι ναρκωτικών ακρωτηρίασαν «κλέφτες» του εμπορεύματός τους! (Βίντεο, Προσοχή σκληρές εικόνες)


Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το Μεξικό, που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, και δείχνουν θύματα κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών να κυλιούνται στο έδαφος έχοντας στα ακρωτηριασμένους καρπούς τους πλαστικές σακούλες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους ακρωτηρίασαν για παραδειγματισμό επειδή τόλμησαν να κλέψουν μέρος του εμπορεύματός τους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι όλο αυτό δεν σχετίζεται με κλοπή ναρκωτικών αλλά με «λαϊκή δικαιοσύνη».

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε στην πολιτεία Jalisco, φαίνονται τα θύματα του κυκλώματος περιτριγυρισμένα από αστυνομικούς, ενώ ακούγεται κάποιους τους λέει «μείνετε εδώ, έρχεται ασθενοφόρο».

Ένα από τα θύματα του κυκλώματος κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ έξι ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως μεταδίδεται τα θύματα είχαν ποινικό μητρώο και καταδίκες για διάφορα κακουργήματα (ληστείες μέχρι διακίνηση ναρκωτικών).

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...