Πολιτική

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Τριβέλλας. Ο εκλιπών υπήρξε επικεφαλής της ΕΠΟ για επτά χρόνια και επί διοικήσεώς του η Εθνική Ανδρών προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1994 στις ΗΠΑ.

Ο Κωνσταντίνος Τριβέλλας γεννήθηκε το 1931 στο Μαρούσι και έκανε τα πρώτα βήματά του ως παράγοντας στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Διετέλεσε για 19 χρόνια πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ήταν μέλος της Ομοσπονδίας και το 1991 εξελέγη πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της, ενώ επανεξελέγη το 1993 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 1997.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και τους οικείους του. Η κηδεία του Κωνσταντίνου Τριβέλλα θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου (14:30) από τον ιερό ναό της Μητροπόλεως Αμαρουσίου. Η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία από τον αναπληρωτή πρόεδρό της, Μιχάλη Τζανόπουλο, και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ