Κόσμος

Ο Ομπάμα παραδίδει τον έλεγχο του παγκόσμιου διαδικτύου σε πολυεθνική εταιρεία – Μόνο ο Πούτιν "ήξερε" και τον πρόλαβε

Η κυβέρνηση Ομπάμα  έχει παραδώσει τον έλεγχο του παγκόσμιου διαδικτύου σε μία απρόσωπη πολυεθνική εταιρεία, της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι «σκοτεινοί» και φυσικά δε τους γνωρίζει κανένας , αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινώντας από τις ΗΠΑ  και στην συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, ενεργοποιείται   ένα πολύ «σκοτεινό» και άκρως επικίνδυνο σχέδιο της ΝΤΠ,  που θα αλλάξει για πάντα το μέλλον της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία του διαδικτύου.

Το μοχθηρό και άκρως επικίνδυνο αυτό  σχέδιο το γνώριζε μόνο ο Βλαδίμηρος Πόυτιν,  μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών SVR εξωτερικού, και για αυτό  πήρε ταχύτατα τα «μέτρα του».

Η ουσία όμως είναι ότι το Κρεμλίνο γνώριζε πολύ καλά τα σχέδια της Ουάσιγκτον  για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου από "ιδιώτη" πλέον . 

Υπενθυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ,  η  ρωσική υπηρεσία πληροφοριών είχε ανακοινώσει  πως τα δίκτυα υπολογιστών 20 οργανισμών, περιλαμβανομένων κρατικών υπηρεσιών και αμυντικών εταιριών, είχαν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό , κάτι που συνιστά «ηλεκτρονική  επίθεση» στο ρωσικό κράτος .

Στις ΗΠΑ όμως το σχέδιο του Τ.Σόρος και Γ.Ρότσιλντ για τον παγκόσμιο έλεγχο του διαδικτύου καλά κρατεί.

Η  απόφαση αυτή του Ομπάμα , σύμφωνα με πληροφορίες,  θα την επικυρώσει και το αμερικανικό Κογκρέσο, τελευταίο προπύργιο αντίστασης για τους Αμερικανούς  πολίτες που αγωνίζονται χρόνια τώρα για να το αποτρέψουν.

Ο Αμερικανός ειδικός εμπειρογνώμων επί αυτών θεμάτων Craig Parshall εξήγησε αναλυτικά:

«Φανταστείτε αυτό το δραματικό σενάριο,  ο Λευκός Οίκος πιέζει τις Ηνωμένες Πολιτείες να εγκαταλείψουν τον ιστορικό τους  ρόλο ως προστάτη του διαδικτύου, μεταφέροντας το τελευταίο απομεινάρι της εν λόγω αρχής,  σε μια  ιδιωτική οργάνωση αγνώστων στοιχείων  που είναι στελεχωμένη από  διεθνείς γκουρού της τεχνολογίας. Οι «γκουρού» αυτοί όμως θα μπορούν με   «έξυπνες κάρτες» να  επανεκκινήσουν τον εσωτερικό πλαίσιο ασφάλειας ολόκληρου του διαδικτύου σε μια ενδεχόμενη περίπτωση καταστροφής ή να το  απενεργοποιήσουν . Η Αμερική κρατάει την αναπνοή της  για να δούμε πώς θα ελεγχθεί αυτή η τεραστίων διαστάσεων πλατφόρμα επικοινωνιών στην ιστορία του πλανήτη».

Άλλος ειδικός αναφέρει ότι «επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για το σχέδιο αυτό . Μόλις η αμερικανική κυβέρνηση παραδώσει  τον έλεγχο του Διαδικτύου, δεν πρόκειται να υπάρξει «κουμπί επαναφοράς». Το διαδίκτυο θα μπορούσε κάλλιστα να πέσει  στα χέρια των πιο μεγάλων «σκοτεινών τύπων » του κόσμου, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα γι 'αυτό».

Το σχέδιο προβλέπει την παραχώρηση  εποπτείας του διαδικτύου η οποία  θα περάσει σε  πολυεθνική εταιρεία ,  εκχωρώντας  εκατομμύρια ονόματα ονομάτων και αριθμούς  (ICAM ) σε αυτήν.

A man types on a computer keyboard in Warsaw in this February 28, 2013 illustration file picture. One of the largest ever cyber attacks is slowing global internet services after an organisation blocking "spam" content became a target, with some experts saying the disruption could get worse. To match INTERNET-ATTACK/ REUTERS/Kacper Pempel/Files (POLAND - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY) - RTXXZVX

Επί του παρόντος, άλλη  πολυεθνική εταιρεία έχει συνάψει σύμβαση με το υπουργείο εμπορίου και την αμερικανική εθνική επιτροπή τηλεπικοινωνιών και πληροφοριών,  για τη διαχείριση των ονομάτων και την αρίθμηση των λειτουργιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο.

Το πιο σημαντικό όμως θα είναι η παραχώρηση των διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP διευθύνσεις) μαζί με τα  ονόματα τομέα εκατομμυρίων χρηστών σε "χέρια αγνώστων". Δεν κινδυνεύουν μόνο οι Αμερικανοί αλλά ολόκληρος ο πλανήτης , σύμφωνα με τους Αμερικανούς ειδικούς.   

Έτσι, η ακεραιότητα της  κάθε διεύθυνσης IP για κάθε όνομα και τομέα στο διαδίκτυο θα είναι υπό τον έλεγχο της εταιρείας αυτής μαζί με την διαχείριση.

Το μοναδικό που είχε απομείνει στο διαδίκτυο ήταν η ελευθερία του λόγου  και μερικά  άλλα, τώρα όμως όλα αυτά πάνε «περίπατο» .

Αξιολογώντας κατά το δοκούν  και κρίνοντας ανάλογα με τις εντολές που θα δίνει η εταιρία, εκατομμύρια χρήστες θα «στοχοποιούνται» και θα τερματίζεται η λειτουργία των των δικών τους IP για διάφορους λόγους .  Μιλάμε για τεράστια εξουσία σε μια μόνο πολυεθνική εταιρεία .

Πρόκειται για σχέδιο ελέγχου της ανθρωπότητας μέσω της οικονομικής κρίσης , παγκόσμιων συμφωνιών και ειδικών" νόμων.

Πριν εμφανίσουν  τους «εξωγήινους» μέσω της ΝΑΣΑ ή «οτιδήποτε «άλλο» ως « σωτήρα του κόσμου» οι «σκοτεινές οργανώσεις» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην ΕΕ, θα έχουν συγκεντρώσει και κυρίως "ελέγξει" με κάθε τρόπο τα πάντα στον πλανήτη γη.

Από το νερό και την αγροτική γη έως το διαδίκτυο, αλλά όμως  δεν πρόκειται ποτέ να προλάβουν διότι έχουσι γνώσιν οι «ουράνιοι φύλακες».

http://aclj.org/free-speech/deadline-looms-to-stop-obama-administration-from-giving-up-internet-freedom

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...