Πολιτική

Ο Κλίντον έστησε τον Ομπάμα στην πόρτα του Air Force One: «Μπιλ, πάμε!», του φώναζε [βίντεο]


Τελικά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αφήσει έναν πρόεδρο των ΗΠΑ να περιμένει. Κάποιος που έχει περάσει από τη θέση, πριν από αυτόν.

Ο Μπαράκ Ομπάμα το βίωσε αυτό, όταν αναγκάστηκε να περιμένει τον Μπιλ Κλίντον, στην πόρτα του Air Force One, προκειμένου να επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος, ώστε να φύγουν από το Ισραήλ.

Ο ανυπόμονος Ομπάμα προσπαθούσε να κάνει τον Κλίντον να βιαστεί, μάταια όμως. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χτυπούσε τα χέρια του, φώναζε «Μπιλι, πάμε!», «Μπίλι!», αλλά ο Κλίντον είτε δεν τον άκουγε- καθώς οι κινητήρες ήδη ήταν σε λειτουργία- είτε δεν έδινε σημασία, καθώς συζητούσε.

Στο τέλος ο Ομπάμα αναγκάστηκε να βγει ξανά στη σκάλα του αεροσκάφους, για να φωνάξει «Μπίλι πάμε, πρέπει να γυρίσω πίσω!», για να αποφασίσει τελικά ο Κλίντον να επιβιβαστεί.

Οι δύο τους ταξίδεψαν στο Ισραήλ για να παραστούν στην κηδεία του Σιμόν Πέρες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...