Αρχείο

Ο Β.Πούτιν έκανε ματ στην Χ.Κλίντον - Το ΝΑΤΟ αποτυγχάνει παταγωδώς στη Συρία και η νέα Νυρεμβέργη περιμένει [Βίντεο]


Η Χίλαρι Κλίντον απαίτησε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία πρόσφατα αλλά τα σχέδια της μετά από παρέμβαση της Μόσχας απέτυχαν παταγωδώς. Το 2011, έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα στη Λιβύη μέσω επίσημου ψηφίσματος του ΟΗΕ.

Η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων έχει σχεδιαστεί για να μην πετάξουν τα αεροσκάφη του Καντάφι ενώ οι ΗΠΑ προχώρησαν σε βομβαρδισμό του εδάφους σε σαφή αντίθεση με το ψήφισμα του ΟΗΕ, σκοτώνοντας χιλιάδες Λίβυους και φυσικά τον ίδιο τον  Καντάφι με τη χρήση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Στην Συρία όμως η  Χίλαρι «έφαγε τα μούτρα της» όπως και η Τουρκία και δεν κατοχυρώθηκε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για πρώτη φορά εξοβελίζοντας όλα τα νατοϊκά σχέδια και τινάζοντας στον αέρα τις επιδιώξεις της «μαύρης κυβέρνησης» των ΗΠΑ.

Συρία και  Ρωσία διοργάνωσαν πριν μερικές ημέρες μια «ανθρωπιστική εκεχειρία » για να επιτρέψουν  σε όλους τους πολίτες να εγκαταλείψουν την πόλη του Χαλεπίου.

Οι μόνοι που  θα έπρεπε να μείνουν εκεί ήταν οι τρομοκράτες που βρίσκονται στα καταφύγια τους και στο έδαφος τους .

Αλλά η δύση αντιδρά και οι  ΗΠΑ που χρηματοδοτούν τις τρομοκρατικές ομάδες εμποδίζουν σαφώς τους άμαχους να εγκαταλείψουν την πόλη ενώ η δυτική συμμαχία έδωσε ένα μοιραίο πλήγμα σε οποιαδήποτε πολιτική λύση στην χώρα αυτή εξοπλίζοντας τους Σύρους "αντάρτες" .

Το ΝΑΤΟ πλαισιωμένο και με βελγικά μαχητικά αεροσκάφη  βομβαρδίζει αμάχους έτσι ώστε να μπορεί αργότερα να κατηγορήσει τη Ρωσία για κάθε έγκλημα πολέμου οργανώνοντας παράλληλα μια μεγάλη προπαγανδιστική εκστρατεία στα δυτικά ΜΜΕ .

https://youtu.be/OITdftt7y08

https://www.youtube.com/embed/Y0eEaZKPOVE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...