Κοινωνία

Νέα εκδοτική προσπάθεια από τον Κώστα Βαξεβάνη-Με ποιους θα συνεργαστεί

Ο ρόλος του Καλογρίτσα και δημοσιογράφων του ΔΟΛ στην κυριακάτικη εφημερίδα

Νέα είσοδο θα έχουμε στο εκδοτικό τοπίο, καθώς ο Κώστας Βαξεβάνης ετοιμάζει τη νέα του εφημερίδα.

Το πρώτο φύλλο της κυριακάτικης εφημερίδας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου, όπως αναφέρουν οι typologies.gr, ενώ θα συνοδεύεται από προσφορές, με στόχο τις υψηλές πωλήσεις. Εκτός από τις προσφορές, η εφημερίδα έχει θέσει υψηλούς στόχους κυκλοφορίας, βασιζόμενη και στο μοντέρνο layout και τη φρέσκια θεματολογία.

Τον Κώστα Βαξεβάνη, μάλιστα, θα πλαισιώνουν στο νέο εκδοτικό εγχείρημα ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και ο Θανάσης Φουντής ως υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό το «SECRET».

Σύμφωνα, μάλιστα, με το «SECRET» ο Κώστας Βαξεβάνης έχει κάνει κρούσεις σε γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι προέρχονται από το «Βήμα» και τα «Νέα», με φόντο την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΔΟΛ. Επιπλέον, πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα να συμμετέχει τελικά στο εγχείρημα αναλαμβάνοντας ένα κομμάτι της οικονομικής στήριξης του φύλλου.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η οικογένεια Καλογρίτσα ετοίμαζε την έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας. Όμως η απόφαση μπήκε στον πάγο μετά την αποχώρηση από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...