Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η ΝΔ θα στηρίξει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα»

Εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων συνάντησε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςκαι είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους όχι μόνον τα σχέδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιχειρώντας μέσα σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε στους εκπροσώπους των συγκεκριμένων επιχειρήσεων την πίστη της ΝΔ στην καινοτομία και την επιχειρηματίκοτητα που συνδέεται με αυτήν, σαν μια από τις βασικές διεξόδους για να βγει η χώρα από την εσωστρέφεια και να κινηθεί σε τροχιά επιχειρηματικής και οικονομικής ανάπτυξης.

«Υπάρχει στην Ελλάδα ένα τεράστιο, ανεκμετάλλευτο δυναμικό νέων ανθρώπων, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δικιά τους επιχείρηση, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτό, όμως, το εκκολαπτόμενο σύστημα νέας επιχειρηματικότητας χρειάζεται έμπρακτη υποστήριξη από την Πολιτεία.

Χρειάζεται υποστήριξη στο επίπεδο της χρηματοδότησης.

Χρειάζεται υποστήριξη κυρίως στο επίπεδο της μείωσης και των εργοδοτικών εισφορών, αλλά και της φορολογίας, έτσι ώστε αυτές οι νέες επιχειρήσεις να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, να μεγαλώσουν και να δημιουργήσουν πρόσθετες θέσεις απασχόλησης.

Αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας η οριζόντια στήριξη της καινοτομίας και της νέας επιχειρηματικότητας.

Μόνο μέσα από τέτοιες δράσεις θα μπορέσει η Ελλάδα και πάλι να βρει τον αναπτυξιακό της βηματισμό και να δημιουργήσει πολλές, καλά αμειβόμενες, νέες θέσεις απασχόλησης, για νέους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...