Πολιτική

Η ρεπόρτερ που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον Αλέξη Τσίπρα [εικόνες]

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ένα γκρουπ δημοσιογράφων από χώρες της ΕΕ, με μία ρεπόρτερ να κλέβει την παράσταση.

Στο τέλος της συνάντησης και μετά τις ερωτήσεις που έθεσαν στον πρωθυπουργό, έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τον πρωθυπουργό. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι ήταν ενθουσιασμένοι από τη συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, μία από τις ρεπόρτερ, η Alice Petrén, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον πρωθυπουργό. Ενδεικτικό είναι πως ενώ όλοι είχαν στηθεί για την αναμνηστική φωτογραφία, και ενώ εκείνη στεκόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, δεν είχε γυρίσει προς τον φωτογραφικό φακό, αλλά συνέχισε να κοιτάζει τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δημοσιογράφων με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη ρεπόρτερ στεκόταν δίπλα του. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε η δημοσιογράφος Mary Phelan στο Τwitter, η Alice Petrén ήταν στο πλάι του κ. Τσίπρα.

Ο ενθουσιασμός της Alice Petrén ήταν τέτοιος που ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter. «Efxaristo Mr PM @tsipras_eu for the visit!», έγραψε.

Τον ενθουσιασμό της δεν έκρυψε ούτε η ρεπόρτερ που στάθηκε αριστερά του κ. Τσίπρα στη φωτογραφία, η Mary Phelan από την Ιρλανδία, η οποία ανέβασε και φωτογραφία και σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter: «Φορτωμένο πρωινό στην Αθήνα! Συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό Τσίπρα, για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη. Είπε "στο τέλος της ημέρας θα πρέπει όλοι να μοιραστούμε το βάρος"».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές