Εθνικά θέματα

Η Μαύρη Προπαγάνδα της ΜΙΤ στο Αιγαίο…Εμείς γιατί τσιμπάμε;

Χειριστής της Πολεμικής Αεροπορία της Τουρκίας έβγαλε κατά «λάθος λένε και  βλακωδώς» το χάρτη με το Σχέδιο πτήσης των Μαχητικών της Τουρκίας στο διαδίκτυο...Έσπευσαν τα Ελληνικά ΜΜΕ να το αναπαράγουν λές και πρόκειται για Κρατικό μυστικό; H είναι άγνωστο στις Υπηρεσίες του ΑΤΑ ή ακόμη δεν το γνωρίζουν ή δεν έχουν τα video σε εικόνα και ήχο στο ΝΑΤΟΪΚΌ Στρατηγείο της Νάπολης!

Η Αλήθεια βέβαια βρίσκεται για τους γνωρίζοντες οτι τίποτε στην Τουρκία και ειδικά στις Επιχειρήσεις Ψυχολογικού Πολέμου δεν  γίνεται στη τύχη και αν κάποιος Χειριστής  της Πολεμικής Αεροπορίας  έβγαζε κατά «λάθος» απόρρητο ,τώρα θα είχε εξαφανιστεί!

Να επισημάνουμε οτι στην  3η Αεροπορική Βάση του Ικονίου ακόμη και πριν από μερικές ημέρες σύμφωνα http://www.dha.com.tr/3-ana-jet-us-komutanliginda-3-dalga-40-asker-gozaltinda_1355968.html

… Είχαμε και συλλήψεις στην 3η Αεροπορική Βάση του Ικονίου για ασήμαντη αφορμή!

kalkism

Στα πλαίσια της έρευνας για την τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν (FETÖ/PDY), πραγματοποιήθηκε τρίτο κύμα συλλήψεων στην 3η αεροπορική βάση του Ικονίου.

Στην επιχείρηση αυτή υπήρχε ένταλμα σύλληψης για 40 στρατιωτικούς, μεταξύ των οποίων 2 συνταγματάρχες, 1 αντισυνταγματάρχης, 3 ταγματάρχες, 3 λοχαγοί, 1 υπολοχαγός και 30 υπαξιωματικοί.

Κατηγορίες είναι παραβίαση του συντάγματος, απόπειρα παρεμπόδισης των ζωτικών οργάνων, εξέγερση κατά της κυβέρνησης, ένοπλη εξέγερση κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας, μέλη της ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ/PDY και δράσεις εξ ονόματος παράνομης οργάνωσης. Αναφέρεται πως συνεχίζονται από την αστυνομία οι έρευνες στα σπίτια των υπόπτων όπως και στην 3η αεροπορική βάση.

2016-10-20-aetos_05

Σχόλιο: Τους Τούρκους τους πόνεσε η Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης «ΑΕΤΟΣ 2016» που έγινε νότια του Καστελόριζου σε συνεργασία με  Κυπριακές Δυνάμεις και έσπευσαν να απαντήσουν με  Μαύρη Προπαγάνδα αφού…Εμείς γιατί τσιμπάμε;

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ