Κοινωνία

Ζευγάρι κυνηγών κεφαλών στις Φιλιππίνες δολοφόνησε 800 εμπόρους ναρκωτικών! (φωτό)

Ο Έις και η Σέιλα είναι ζευγάρι, και κατοικούν με τα παιδιά τους στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Για να ζουν την οικογένειά τους έχουν επιλέξει ένα…περίεργο επάγγελμα. Δολοφονούν εμπόρους ναρκωτικών.

Κάνοντας πράξη την προτροπή του ιδιόρρυθμου προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να δολοφονήσουν 100.000 εμπόρους ναρκωτικών και να γεμίσουν τον κόλπο της Μανίλας με τα άψυχα σώματά τους, το ζευγάρι έχει σκοτώσει μέχρι σήμερα 800 άτομα, με αμοιβή 100 δολάρια το κεφάλι.

Αρχικά δέχονται τηλεφώνημα από γνωστό τους αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος τους αναθέτει τον στόχο και τους στέλνει φωτογραφία του.

Έχουν μόλις τρεις ημέρες για να τελειώσουν τη δουλειά. Όταν πρόκειται για άνδρα, πολλές φορές αναλαμβάνει δράση η Σέιλα, προσεγγίζοντας το υποψήφιο θύμα ως χορεύτρια σε κλαμπ ή θαμώνας που αναζητά συντροφιά.

«Δεν τους πυροβολούμε μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτούμε ότι έχουν πεθάνει» δήλωσε το ζευγάρι στην Daily Mail.

«Από την αρχή, όταν ξεκίνησα τη δουλειά, ήξερα ότι ήταν πολύ επικίνδυνη. Αλλά αν δεν το κάνω, τότε παίρνω ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο, αφου δεν θα μπορέσω να ταϊσω την οικογένειά μου» αναφέρει ο Έις, προσθέτοντας ότι αν αρνηθεί τη δουλειά είναι πιθανό να τον σκοτώσει το ίδιο του το αφεντικό.

«Οταν πας στο σπίτι, και βλέπεις τα παιδιά σου, αισθάνεσαι ενοχές» δηλώνει η Σέιλα, «αλλά τότε λέω στον εαυτό μου αυτός που σκότωσα είναι πολύ κακό άτομο. Πολλές ζωές θα είχαν χαθεί αν δεν σκοτωνόταν. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να πεθάνει».

Οι δυο τους αποτελούν μόνο μια από τις δεκάδες συμμορίες δολοφόνων που έχουν δολοφονήσει μέχρι σήμερα περίπου 4.000 εμπόρους ναρκωτικών.

%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf %ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...