Αρχείο

Αίσχη της κυβερνητικής ΕΡΤ: Καμία εκπομπή για την 28η Οκτωβρίου - Πολίτης προς Π.Παυλόπουλο: "Πρόεδρε ξέρετε τι γιορτάζουμε σήμερα; Την ημέρα του ΟΧΙ! Αυτό που δεν ξέρετε να λέτε εσείς!" (βίντεο)


Λίγο μετά την λήξη της στρατιωτικής παρέλασης ένας άνδρας προσπάθησε να πλησιάσει φωνάζοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

"Πρόεδρε ξέρετε τι γιορτάζουμε σήμερα; Την ημέρα του ΟΧΙ! Αυτό που δεν ξέρετε να λέτε εσείς!" του φώναξε προσπαθώντας να πάει κοντά του. Άνδρες της αστυνομίας τον απομάκρυναν από το σημείο.

Μπορεί να είναι ένας, αλλά απηχούσε την φωνή και την θέση εκατομμυρίων Ελλήνων. Δυστυχώς το "ΟΧΙ" του 1940, έμεινε χωρίς ιστορική συνέχεια για να φτάσουμε στην έσχατη εξαθλίωση του 2010 που συνεχίζεται μέχρι σήμερα...

Την επιλογή της κρατικής τηλεόρασης να μην εντάξει στο πρόγραμμά της εκπομπές αφιερωμένες στην 28η Οκτωβρίου, στηλίτευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η ΕΡΤ τώρα έχει στο ένα την πρωινή της εκπομπή, στο άλλο ντοκιμαντέρ για πιθήκους στην Ιαπωνία, στο τρίτο για τα ποδήλατα…28η Οκτωβρίου…»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...