Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Κλαίγονται" οι Τούρκοι: Tα Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν ανηλεώς τις δυνάμεις της επιχείρησης "Ασπίδας του Ευφράτη" στο Χαλέπι" (εικόνες)


Του Βασίλη Καπούλα

Τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν πριν λίγο ότι ρωσικά μαχητικά τους βομβάρδισαν στο Β.Χαλέπι.

(21.30) Πριν λίγα λεπτά ρωσικά και συριακά μαχητικά βομβάρδισαν θέσεις του FSA και των τουρκικών δυνάμεων που επιχειρούσαν μαζί τους στο Β.Χαλέπι Το μήνυμα της Ρωσίας είναι ξεκάθαρο: καμία προέλαση προς Al-Bab! Στο 1.20 του βίντεο τα μαχητικά βομβαρδίζουν.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τουρκικά ΜΜΕ.

Tαυτόχρονα ο συριακός Στρατός παρέχει υποστήριξη και με πυρά πυροβολικού στους Κούρδους του YPG εναντίον του FSA σε Tal Jijan, Tal Madiq και Marea.

Tρεις στρατιώτες του FSA είναι νεκροί.

Αυτή τη στιγμή σημειώνονται σφοδρές ανταλλαγές πυρών μεταξύ συριακού Στρατού και των δυνάμεων της Άγκυρας. Ο συριακός Στρατός επιτέθηκε στον FSA στα χωριά Tal Jijan και Tal Madiq τα οποία είχαν ανακαταληφθεί από τον ISIS στο Β.Χαλέπι σήμερα.

Οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοι τους σταμάτησαν προσωρινά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων YPG στο Tell Rifaat στο Β.Χαλέπι.

Ο εκπρόσωπος του Μετώπου Sham, “Abo Firas”, είπε ότι οι επιχειρήσεις σταμάτησαν για "διεθνείς λόγους" αναφέρει το πρακτορείο Smart News Agency.

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και ημέρες για την ρωσική δυσαρέσκεια απέναντι στις φιλοδοξίες της Άγκυρας στο Χαλέπι.

https://twitter.com/agitpapa/status/790961216759955456

https://www.youtube.com/embed/KnGTqWGtTVs

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ