Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Β.Πούτιν έθεσε την μεγαλύτερη στρατιωτική πρόκληση στην Ουάσιγκτον: «Η αρμάδα στη Μεσόγειο είναι έτοιμη για πόλεμο» - Εικόνες που σοκάρουν στην Ρωσία - Τι μεταφέρθηκε (εικόνες)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν σήμερα κάνοντας χρήση «διπλωματικού καναλιού» απέστειλε ένα πραγματικό τρομερό «μήνυμα» στις ΗΠΑ και προσωπικά στον πρόεδρο Ομπάμα σε μια επανάληψη της καταστάσεως που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια στην Συρία όταν η δύση ήταν έτοιμη για απόβαση στην χώρα αυτή. Ταυτόχρονα εικόνες που σοκάρουν με οχήματα βαρέου τύπου για την υποστήριξη πυραυλικών δυνάμεων έκαναν την εμφάνιση τους σε διάφορα σημεία της ρωσικής επικράτειας. Πολλοί λένε ότι μετέφεραν "αγνώστου τύπου κεφαλές".

Το ρωσικό «μήνυμα» ήταν λιτό και περιεκτικό:

«η αποστολή της ομάδας μάχης του αεροπλανοφόρου «Κουζνέτσωφ» συν τα υπάρχοντα πλοία στην Α.Μεσόγειο θα είναι εκεί είτε για ειρηνευτικές συνομιλίες είτε για πόλεμο».     

Έτσι, ο Ρώσος Τσάρος  απέστειλε μέχρι στιγμής τη μεγαλύτερη στρατιωτική πρόκληση Αμερική.

Ο Λευκός Οίκος έχει μόνο δύο επιλογές:

είτε να αποσύρει διακριτικά όλες τις απειλές και να επιστρέψει στις συνομιλίες για τη Συρία είτε να γίνει πόλεμος …παγκόσμιος πόλεμος όμως για το θέμα της Συρίας .

Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι επιτελείς είναι ήδη σε συναγερμό στο Πεντάγωνο και τρέχουν και δεν φτάνουν .

Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι μπορεί τελικά να συμβεί».

O Yπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τ.Κέρι, απείλησε πριν λίγο ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί στο ανατολικό Χαλέπι δεν θα φέρουν την ειρήνη αλλά την εκδίκηση

"Αν καταστρέψουν το Χαλέπι για να το καταλάβουν τι θα παράξει αυτό; Θα αλλάξει η συμπεριφορά των ανθρώπων που έχουν εκδιωχθεί και των ανθρώπων που έχουν γίνει εξτρεμιστές. Όχι θα γίνουν πιο αποφασιστικοί και θα ψάξουν για εκδίκηση και δεν θα έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων".

Στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, τα τέσσερα μεγάλα ρωσικά πολεμικά πλοία, δύο εκ των οποίων είναι οπλισμένα με  ότι καλύτερο διαθέτει σε οπλικά συστήματα το ρωσικό πολεμικό ναυτικό .

Υπενθυμίζουμε ότι το  βαρύ  καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων  «Πέτρος ο Μέγας», κλάσεως «Κίροφ», έχει  πλήρες εκτόπισμα 28.000 τόνων, ταχύτητα 32 κόμβων,  πλήρωμα 700 άτομα και ένα  ολόκληρο  οπλοστάσιο  πυραύλων. Πυραύλους επιφανείας –επιφανείας , αντιαεροπορικούς  πυραύλους,  πυραύλους cruise...και πολλά άλλα.

Το ανθυποβρυχιακά πλοία  «Αντιναύαρχος Kulakov» και «Severomorsk» είναι κλάσεως ς "Udaloj",  7570 τόνων με ταχύτητα 35 κόμβων και 300 άτομα  πλήρωμα, οπλισμένο με οκτώ αντι-πλοϊκούς πυραύλους SS-N-22,  σύστημα SA-Ν- με 11 πυροβόλα των 100 ή 130 mm και δύο ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Ka-27 .

Το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Kuznetsov» διαθέτει σκάφη  Mig-29 Κ, 12 αεροσκάφη Su-33, τέσσερα αεροσκάφη Su-25 και 24 ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Ka-27.

Πρόκειται για την τελική αναμέτρηση ΗΠΑ-Ρωσίας σε μια επανάληψη της κρίσης της Κούβας το 1962. Από εδώ και στο εξής,  σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες , το θέμα είναι ….ποιος θα κάνει πίσω για να μην αιματοκυλιστεί ο πλανήτης.

poytin2

https://youtu.be/9jK-NcRmVcw?t=2

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...