Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: "Καταιγίδα" πυραύλων Patriot PAC-2 στο Πεδίο Βολής Κρήτης - NΑΤΟϊκό μήνυμα προς Ρωσία - Δείτε βίντεο


Καταιγίδα πυραύλων Patriot PAC-2-συγκεκριμένα 46 εκτοξεύτηκαν- στο Πεδίο Βολής Κρήτης είχαμε εν αναμονή της άφιξης της ρωσικής ναυτικής αρμάδας στη Μεσόγειο. Επιβεβαιώνονται έτσι όλες οι πληροφορίες για την ΝΑΤΟΙκή κινητικότητα και την παρουσία του Αμερικανού πρέσβη.

Προσωπικό από τους στρατούς και τις αεροπορίες από την Γερμανική 1η Πτέρυγα Πυραύλων και την Ολλανδική 802η Μοίρα εκτέλεσαν με επιτυχία την άσκηση βολής πυραύλων στο Πεδίο Βολής της Κρήτης με το όνομα "Rapid Arrow 16" μεταξύ 2-14 Οκτωβρίου.

Οι άνεμοι στην περιοχή όπως ακούγεται και στο βίντεο στην Μεσόγειο Θάλασσα είναι δυνατός και έφερε δυσκολίες στην βολή.

Οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν ήταν τύπου Patriot PAC-2 ενώ ο αριθμός που χρησιμοποιήθηκαν έφτασε τους 46!

Επίσης έγινε συνεργασία με τους Aμερικανούς από το 5ο τάγμα, του 7ου συντάγματος αεράμυνας.
Η άσκηση διεξάγεται πλέον σε ετήσια βάση και θα συνεχίσει να διεξάγεται καθώς προσφέρει πολύ στην ρεαλιστική εκπαίδευση των πληρωμάτων των Patriot.

Για το 2017 φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθούν ακόμα περισσότερες μονάδες βολής για να ξεπεράσουν τις 70 οι εκτοξεύσεις.

H άσκηση "Rapid Arrow 16" είναι πολυεθνική με σκοπό την ενοποίηση και ομοιογένεια των τεχνικών των πληρωμάτων των συστημάτων αεράμυνας από ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία.

"Μαθαίνουμε τις τεχνικές τους και τις διαδικασίες τους" είπε ο Sgt. Derek Campbell, χειριστής Patriot από το 5ο Τάγμα του 7ου Αντιαεροπορικού Συντάγματος.

https://www.youtube.com/embed/wx2yBDAYjqQ

https://www.youtube.com/embed/1YBrl7p84dk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...