Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αμερικανοί στρατιώτες αρνήθηκαν να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στην Συρία (εικόνες-βίντεο)


Toυ Βασίλη Καπούλα

Εξέλιξη κόλαφος στις ΗΠΑ τη στιγμή που κορυφώνεται η διαμάχη με τη Ρωσία στην Συρία. Αμερικανοί στρατιώτες αρνούνται να πολεμήσουν εναντίον των ρωσικών και συριακών δυνάμεων στο πλευρό των...τρομοκρατών όπως λένε. Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις:

"Δεν κατατάχθηκα στο Αμερικανικό Ναυτικό για να πολεμήσω για την Al Qaeda στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία"

"Ομπάμα δεν θα πολεμήσω για τους μαχητές σου (εννοώντας τους τρομοκράτες) στη Συρία. Ξυπνήστε άνθρωποι".

"Μπήκα στον πόλεμο για να προστατέψω την οικογένεια από τους τρομοκράτες, όχι να γίνω ο ίδιος τρομοκράτης".

Όλο και περισσότεροι στρατιωτικοί των ΗΠΑ έχουν αντιληφθεί ότι αντί να πολεμούν τους τρομοκράτες στην Συρία, η Αμερικανική Διοίκηση στηρίζει τους τρομοκράτες της Αλ-Κάιντα κάτω από την σημαία της "Al-Nusra".

Προφανώς έχουν αντιληφθεί τα ψέμματα της κυβέρνησης και έτσι οι ίδιοι οι Αμερικανοί το ανακοινώνουν και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πρώτη φορά αυτού του είδους η στρατιωτική διαμαρτυρία έλαβε χώρα το 2013 και έκτοτε έχει λάβει μορφή χιονοστιβάδας στον Αμερικανικό Στρατό.

"Οι Αμερικανοί στρατιώτες λένε "όχι" στον πόλεμο στην Συρία. Υποστηρίξτε και διαδώστε αυτό το βίντεο" με αυτά τα σχόλια οι Αμερικανοί στρατιώτες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι γίνονται συνεργοί τρομοκρατών και "τροφή για τα κανόνια".

"Όχι άλλη αιματοχυσία στο Ιράκ, είναι απαραίτητο να σταματήσουμε την αιματοχυσία στη Συρία. Θυσιάζουμε τις ζωές Αμερικανών στη Συρία επειδή ο Ομπάμα αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ πρέπει να επέμβουν στις εσωτερικές σχέσεις της Συρίας. Πρέπει να μείνουμε μακρυά από τη Συρία. Καταγγείλετε τον Ομπάμα και να ζήσετε όπως πρέπει να ζουν οι Αμερικανοί" αναφέρουν οι "ιδρυτές" αυτής της πράξης.

 

Την ίδια στιγμή ακόμη ένα σκάνδαλο ξεσπά και συγκλονίζει τα θεμέλια της στρατηγικής και επικοινωνιακής τακτικής των ΗΠΑ.

Το Πεντάγωνο πλήρωσε $540 εκατ. στην βρετανική εταιρεία PR Bell Pottinger το 2007 για να φτιάξει ταινίες τρομοκρατικής προπαγάνδας στο Ιράκ για να προσελκύσει οπαδούς. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι έγινε για να τους εντοπίσει.

Όλα τα βίντεο ήταν στο στυλ της al-Qaeda και έχουν καταγραφεί σε CD.

Περίεργη ιστορία καθώς τα ίδια βίντεο μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς...

Πάντα υπάρχουν υπόνοιες για τις κινηματογραφικές ικανότητες της Αλ-Κάιντα στα βίντεο που έδινε στην δημοσιότητα....

 

Scandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian springScandal in the US Army: Obama, we will not fight for your fighters in Syria! - Soldiers protest (PHOTOS, VIDEO) | Russian springhttps://www.youtube.com/embed/ZkstU2dHf-0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...