Κοινωνία

Είσαι στρατιωτικός;- Δες πόσα χρήματα θα κόψουν από το μισθό σου! (πίνακες)

Οι... ελιγμοί που επιχείρησε η κυβέρνηση για να αποφύγει τις μειώσεις στις αποδοχές 188.000 υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια απέτυχαν πλήρως.
Παρά το γεγονός ότι ορισμένα από τα συναρμόδια υπουργεία είχαν στείλει προτάσεις για ισοδύναμα μέτρα προκειμένου να καλυφθεί το ποσό των 118 εκατομμυρίων που θα εξοικονομηθεί από τις περικοπές στους μισθούς των ενστόλων, κανένα μέτρο από αυτά δεν νομοθετήθηκε κι έτσι χάθηκε η καταληκτική ημερομηνία που ορίζει ο νόμος.
Μέχρι την περασμένη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το onalert.gr, κανένα ισοδύναμο μέτρο δεν είχε νομοθετηθεί από όσα ενδεχομένως είχαν προταθεί κι έτσι όπως ο νόμος που ψηφίστηκε τον Μάιο από όλα τα συνοαρμόδια υπουργεία ορίζει, τα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ενώ θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου 2017.
Ορισμένες κατηγορίες θα έχουν και πρόσθετη απώλεια που μπορεί να ανέλθει έως 113€ λόγω του επιδόματος ειδικής απασχόλησης που δίνεται και αυτό συνάρτηση μισθολογικού βαθμού.
Δείτε αναλυτικά πόσα θα χάσουν οι στρατιωτικοί:

3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...