Πολιτική

Για πολιτική απάτη κατηγορεί τους Τσακαλώτο και Σκουρλέτη ο Μανιάτης

Υποκρισία στους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πάνο Σκουρλέτη καταλογίζει ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ.

«Γι' άλλη μια φορά Τσακαλώτος και Σκουρλέτης υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν τι υπογράφουν. Στις 25 Μαΐου 2016 υπέγραψαν για το διαγωνισμό του 17% της ΔΕΗ. Τώρα το αρνούνται και οι δύο. Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 1472/25.5.2016) τους διαψεύδει. Παραλογισμός; Υποκρισία; Τελικά, σκέτη πολιτική απάτη»,αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μανιάτης και τονίζει: «Οι ίδιοι υπουργοί με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα τον Αύγουστο του 2015 με το ν.4336/14.8.2015 υπέγραψαν την «καταδίκη» της ΔΕΗ μέσα σε 3 χρόνια να συρρικνωθεί στο 49% της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στο 49% των Ελλήνων πολιτών - πελατών. Με ΜΗΔΕΝΙΚΟ αντάλλαγμα. Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...