Κόσμος

Βότκα και διπλωματία: προτείνει ο Jean-Claude Van Damme για την μείωση της έντασης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ!

Ο ηθοποιός και καλλιτέχνης των πολεμικών τεχνών μίλησε για πολιτική και με την ευκαιρία αυτή δήλωσε ότι οι δύο πιο ισχυρές χώρες του κόσμου οφείλουν να «να δώσουν τα χέρια».

Ο διάσημος βελγο-αμερικανός ηθοποιός Jean-Claude Van Damme, σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική πύλη TMZ και αναφέρθηκε στο ζήτημα της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας μετά τις πρόσφατες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που αφορούν τις δύο χώρες. Το αστέρι των ταινιών δράσης πρότεινε μια πιο πρακτική λύση για την επίλυση της τρέχουσας κρίσης, «μια πτήση μέχρι τη Ρωσία, ένα ποτήρι βότκα κερασμένο από τον Πούτιν, μια προσπάθεια να γίνει ειρήνη, διότι τα άλλα έθνη είναι αδύναμα».

Ο Van Damme είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία είναι τα πιο ισχυρά έθνη στον κόσμο σήμερα, και ως εκ τούτου θα πρέπει να «δώσουν τα χέρια». Επιπλέον, σημείωσε ότι η πολιτική των ΗΠΑ μοιάζει με την πολιτική μιας επιχείρησης, διότι κάθε ένας από αυτούς που επενδύει στη χώρα προσπαθεί «να προστατεύσει τα συμφέροντά του».

Φυσικά, είπε την άποψή του σχετικά με την διαμάχη που εξακολουθεί να υφίσταται μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον, και τόνισε ότι, παρά το γεγονός ότι αγαπά τους μουσουλμάνους, όπως και όλους τους πολιτισμούς του κόσμου, θεωρεί ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ