Αρχείο

Αποκάλυψη: Ο Β.Πούτιν έδωσε επτά ημέρες προθεσμία στις ΗΠΑ για το Χαλέπι! - Πως η Ουάσινγκτον αθέτησε την συμφωνία και το χάος που έρχεται

Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται να «εκκαθαρίσει» τα πάντα στο Χαλέπι μαζί και τις δυνάμεις της αποκαλούμενης συριακής αντιπολίτευσης, οι οποίες έχουν στενές επαφές με τους τζιχαντιστές.   

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε ζητήσει  και είχε πετύχει από τον  Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν την δυνατότητα παροχής επτά ημερών για το διαχωρισμό των ανταρτών (συριακή αντιπολίτευση-ISIS).

Oταν αυτό θα συνέβαινε η Ρωσία θα είχε «ελεύθερα τα  χέρια της»  για να συνεχίσει την εκστρατεία στο Χαλέπι, δήλωσε κατά τη συνάντηση της λέσχης Valdai ο πολιτικός επιστήμονας Petar  Dutkevič.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει αυτές τις πληροφορίες. «Κανένα σχόλιο» δήλωσε ο Πεσκόφ , απαντώντας στο ερώτημα εάν η πληροφορία αυτή είναι σωστή.

Η πληροφορία αυτή δημοσιεύτηκε  κατά τη συνεδρίαση της συναντήσεως  Club International Valdai, δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής Petar Dutkevič, αντιμετωπίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

«Πήρα τις πληροφορίες, δεν ξέρω πόσο ακριβής είναι. Παρακαλώ σχολιάστε αυτό», δήλωσε ο Duktevič.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συνάντηση Πούτιν και Ομπάμα που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Hangzhou στην Κίνα τον Σεπτέμβριο ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένη στην κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι.

Όπως ανακοινώθηκε, η αμερικανική πλευρά πρότεινε στον Β.Πούτιν την δυνατότητα εφαρμογής επτά ημερών κατάπαυσης του πυρός ενώ  Ρωσία και Συρία θα δημιουργούσαν έναν«ανθρωπιστικό διάδρομο» και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εξασφάλιζαν  το διαχωρισμό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης από  τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

«Ο B.Πούτιν πάντως θεώρησε ύποπτη την χρονική περίοδο  και είπε στους Αμερικανούς :« Σας  είναι  αρκετός ο χρόνος για να τους μοιράσετε; »

Ένας  Αμερικανός αξιωματούχος  ( ο οποίος  δεν ήξερε περί ανάμειξης ανταρτών με ισλαμιστές  τρομοκράτες εάν είναι αληθής),  απάντησε, ότι είναι αρκετός χρόνος.

Την συνέχεια όλοι την γνωρίζουμε...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ