Πολιτική

«Αγρια πάρτι με ανήλικες και ναρκωτικά -Εκανε σεξ σαν τρελός» -Νέα δημοσιεύματα «καίνε» τον Τραμπ

Μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών, ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων με νέο σκάνδαλο.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών φέρεται να οργάνωνε άγρια πάρτι με 15χρονα κορίτσια σε σουίτες του Plaza Hotel, όταν και ήταν στην ιδιοκτησία του μεταξύ του 1988-1995.

Αυτό υποστηρίζουν δύο άντρες που συμμετείχαν στα πάρτι στην Daily Beast.

Αν και πολλοί έκαναν χρήση ναρκωτικών και έπιναν, ο Τραμπ «έκανε σεξ σαν τρελός», δηλώνει φωτογράφος μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο Τραμπ πήγαινε «από δωμάτιο σε δωμάτιο όπου υπήρχαν άνδρες με νεαρές κοπέλες, πολύ σεξ, πολλή κοκαΐνη, λικέρ αλλά όχι τσιγάρα, με τον επιχειρηματία να μην το εγκρίνει», πρόσθεσε.

«Ηταν μέσα έξω, περπατώντας με δύο κορίτσια. Τον έβλεπα. Εκανε σεξ σαν τρελός», ισχυρίζεται ο φωτογράφος.

Ο Αντι Λουτσέσι που βοηθούσε στην διοργάνωση των πάρτι, τονίζει πως πολλά ανήλικα κορίτσια βρίσκονταν εκεί.

«Πολλά κορίτσια 14 ετών που έμοιαζαν με 24. Ποτέ δεν ρωτούσα πόσο χρονών είναι, απλά συμμετείχα», λέει ο Αντι, υπογραμμίζοντας και αυτός πως ο Τραμπ δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά και έκανε μόνο πολύ σεξ.

Ο φωτογράφος, παράλληλα, δήλωσε πως τα νέα μοντέλα, που καλούσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ήθελαν να κάνουν καριέρα γι' αυτό και βρίσκονταν δίπλα στους ισχυρούς και πλούσιους φίλους του.

«Υπήρχαν πάντα δράματα, επειδή οι άνδρες έταζαν χρήματα και ναρκωτικά σε αυτές για να τις δελεάσουν», τονίζει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...