Αρχείο

Το Πεντάγωνο σχεδιάζει να συντρίψει την Ρωσία εντός 20 ημερών: "Η Ρωσία θα σβηστεί από το χάρτη" - Τι δήλωσε

 "Η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ υποτίθεται ότι θα διαρκέσει περισσότερο από 10-20 ημέρες. «Θα είναι ένας πόλεμος με συμβατικά όπλα και λέιζερ», δήλωσε ο αμερικανός ανώτερος αναλυτής του Πενταγώνου, David Dzhuberg.

Επιπλέον, ο "ειδικός" εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι,  αν η Ρωσία  χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, τότε θα σβηστεί από το χάρτη» .

Παραδέχθηκε, ωστόσο, τον κίνδυνο των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων οι οποίοι έχουν αναπτυχθεί σε υποβρύχια, τα οποία δύναται να βρεθούν δίπλα από τις  ακτές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ωστόσο, ο Dzhuberg εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΝΑΤΟ θα είναι σε θέση να παρακολουθεί και να αποκρούσει τυχόν τέτοιου τύπου επιθέσεις .

Η  απάντηση του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον Dzhuberg είναι κοινό  "μυστικό" και αφορά την μαζική χρήση  stealth βομβαρδιστικών για να καταστραφούν  όλες οι  ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια. Και στη συνέχεια με τη βοήθεια των ηλεκτρομαγνητικών παλμών από drones,  όλα τα ηλεκτρονικά θα απενεργοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας εξέφρασε επίσης την πλήρη εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Ρωσίας θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη χώρα, μην έχοντας δυνατότητα αντίστασης στο ΝΑΤΟ.

Μιλάμε για αλαζονεία τεραστίων διαστάσεων από Αμερικανούς αναλυτές οι οποίοι υποτίθεται ότι  κρατούν και μία «πισινή» για την πραγματική δύναμη της ρωσικής ομοσπονδίας.  

Εμείς υπενθυμίζουμε άρθρο στο pentapostagam gr  με τίτλο (Β.Πούτιν σε ΝΑΤΟ: «Έχω και άλλα μυστικά όπλα πάμε για πόλεμο;» (βίντεο).

Πάντως ο   πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ Sergei  Kislyak  δήλωσε ότι οι  σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας είναι στο χειρότερο σημείο  μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, αλλά ο κίνδυνος της πυρηνικής σύγκρουσης αποκλείεται εντελώς.

https://youtu.be/zJBsa93WBns

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...