Κόσμος

Πανικόβλητος ο Ερντογάν: Ο T.Σόρος και η οργάνωση "ανοιχτή κοινωνία" διαλύουν την Τουρκία - Χιλιάδες πράκτορες ήδη "εργάζονται" εντός της χώρας

Ο Τζορτζ Σόρος και η οργάνωση "Ανοιχτή Κοινωνία" βρίσκονται πίσω από την χρηματοδότηση, προώθηση και υποστήριξη της καταστροφής του τουρκικού εθνικού κράτους με σκοπό την δημιουργία της ανεξάρτητης Κουρδικής δημοκρατίας, αναφέρουν έγκυροι διεθνείς αναλυτές.

Οι ίδιοι υπογράμμισαν τα βασικά σημεία της «δήλωσης αποστολής» της οργάνωσης η οποία δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο όσο αφορά την Τουρκία.

Φράσεις κλειδιά: «φύλο», «μειονεκτούσες ομάδες», «ευρύ φάσμα ομάδων» και «βασικός υποστηρικτής των προσπαθειών για την αύξηση της πρόσβασης στην εκπαίδευση και την πολιτική κινητοποίηση μεταξύ των ομάδων μειονότητας», αποτελούν τους στόχους του προγράμματος για την Τουρκία .

Πρόκειται ενδεχομένως για την υποκίνηση εθνοτικών ταραχών που θα έχουν σκοπό να διαλύσουν την ήδη προβληματική κρατική δομή της χώρας αυτής, την οποία ο Ερντογάν ονειρεύεται να «ξαναγίνει οθωμανική αυτοκρατορία».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι χιλιάδες πράκτορες ήδη εργάζονται εντός της χώρας ως «μαριονέτες»  του Τ. Σόρος με σκοπό να οδηγήσουν την Τουρκία εσκεμμένα στα «βράχια» .

Η πολιτική των ανοικτών συνόρων, η πολυπολιτισμικότητα, και η καταστροφή της τουρκικής εθνικής ταυτότητας θα είναι τα πεδία που εργάζονται όλοι αυτοί νυχθημερόν για να επιτύχουν τα σχέδια του Σόρος, δουλεύοντας όμως και μια φορά για το καλό της Ελλάδος   .   

Το Open Society Foundation σε ανακοίνωση του αναφέρει επακριβώς για την Τουρκία και τον μέλλον της:

Εργαζόμαστε  από το 2001 για να δημιουργήσουμε  μια πιο ανοικτή κοινωνία που θα χαρακτηρίζεται από αύξηση του εκδημοκρατισμού και της ανταπόκρισης στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το ίδρυμα επιδιώκει πολλές από τις δραστηριότητές του να επιδοτούν  έργα που επικεντρώνονται σε θέματα προτεραιότητας του ιδρύματος, όπως η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, η πολιτική μεταρρύθμιση, το φύλο, η εκπαίδευση, οι  περιφερειακές ανισότητες, οι  μειονεκτούσες ομάδες και η κοινωνία των πολιτών.

Οι δραστηριότητές μας στην Τουρκία έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν  μια κοινωνία στην οποία ένα ευρύ φάσμα ομάδων θα μοιράζεται  τις ιδέες του και και θα συμβάλει στην ανάπτυξη και την εφαρμογή των δημόσιων υπηρεσιών και των πολιτιστικών  δραστηριοτήτων . Το ίδρυμα έχει μεταφέρει ειδικές  ομάδες στην χώρα (Τουρκία) για να αναγνωρίσουν τα προβλήματα και να δώσουν την ανάπτυξη λύσεων μέσω συζήτησης και διαπραγμάτευσης. Έχουμε συμβάλει σε αυτή τη διαδικασία επίλυσης του διαλόγου και της επίλυσης μέσω της υπεράσπισης και προώθησης της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας του Τύπου. Έχουμε επίσης βασική επιδίωξη την αύξηση της πρόσβασης στην εκπαίδευση και την πολιτική κινητοποίηση μεταξύ των μειονοτικών ομάδων!

«Φωτιά» μεγάλη ανάβει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σόρος στην γειτονική χώρα η οποία θα μεταβάλει τα πάντα εκδιώκοντας παράλληλα από την εξουσία το ΑΚΡ και τον προσωπικά τον  Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές