Αρχείο

Παίρνει "φωτιά" η Βαλτική - Πολωνία: «Αναμένεται ρωσική επίθεση σε κράτος της Βαλτικής πολύ σύντομα»-Αναδιάταξη των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή! (βίντεο)


Ο Πολωνός ΥΠΑΜ Antoni Macherevich εξέφρασε την μεγάλη και έντονη ανησυχία του για την αναδιάταξη των ρωσικών στρατευμάτων στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας. Σε συναγερμό βρίσκεται το ΝΑΤΟ παρακολουθώντας επί 24ώρες τις ρωσικές στρατιωτικές κινήσεις και ασκήσεις σε όλο το μήκος και πλάτος της Ρωσίας (βίντεο παρακάτω).

«Η Ρωσία μπορεί να υλοποιήσει στρατιωτική εισβολή σε ένα  από τα κράτη της Βαλτικής στο εγγύς μέλλον». Αυτό ανακοινώθηκε από Πολωνό επικεφαλής της στρατιωτικής μονάδας GROM και  αναπληρωτή επικεφαλή της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας της Πολωνίας , για τις κινήσεις των Ρώσων στην περιοχή αυτή.

« Η πρόκληση, έτσι είναι πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα ή μήνα από τις ρωσικές δυνάμεις, μετά την εξεύρεση  κάποιου  τεχνητού επεισοδίου από την Μόσχα», ανέφερε ο ίδιος   στην πολωνική  έκδοση του περιοδικού INTERIA.

Προφανώς ετοιμάζεται προβοκάτσια με Ρώσους πολίτες στην Βαλτική από την δύση και το «φταίξιμο» θα πέσει στην Ρωσία την οποία οι δυτικοί αναμένουν να «εισβάλει» σε συγκεκριμένη χώρα.   

Την ίδια στιγμή από ότι φαίνεται έχουμε μεταφορά ρωσικών δυνάμεων κοντά στην Βαλτική απ΄ όπου Ρώσοι αξιωματούχοι αναμένουν την δημιουργία  τεχνητού επεισοδίου από την δύση πολύ-πολύ σύντομα, λόγω ταχύτερων πληροφοριών που διαθέτουν από τους Ρώσους της Εσθονίας, Λετονίας, Λιθουανίας.  

Είναι γνωστό ότι οι χώρες της Βαλτικής φιλοξενούν συμπαγείς ρωσικές μειονότητες εντός των γεωγραφικών ορίων τους.

Με αυτές τις «μειονότητες» θα «παίξουν» οι αμερικανικές δυνάμεις που μεταφέρονται μαζικά στην Βαλτική εδώ και ένα χρόνο .

Οποιαδήποτε «πρόφαση» από κάποιο «τυχαίο» γεγονός θα αποτελούσε  την τέλεια δικαιολογία για την δημιουργία έντασης και εξέγερσης των Ρώσων που κατοικούν εκεί.

Η συνέχεια είναι προβλέψιμη για την δύση, η Μόσχα θα διατάξει την  στρατιωτική εισβολή των δυνάμεων που σταθμεύουν ακριβώς δίπλα από την Βαλτική θέλοντας να υπερασπιστεί την ρωσική μειονότητα,  και τότε......το ΝΑΤΟ  θα επικαλεσθεί  το «άρθρο 5» της συμμαχίας για να υλοποιήσει έναν γενικό ή καλύτερα παγκόσμιο πόλεμο.

Οι Πολωνοί , όπως και οι υπόλοιποι πολίτες και αξιωματούχοι των χωρών της Βαλτικής έχουν πέσεις στην «φάκα» που έστησαν οι Αμερικανοί τα τελευταία χρόνια, μη δυνάμενοι να αναγνωρίσουν ότι οι χώρες τους  αποτελούν απλά το «όχημα» για τις επιδιώξεις της Ουάσιγκτον στην ρωσική επικράτεια, και τίποτα παραπάνω .

Ενώ μετά από αυτήν την «χρησιμότητα τους» θα «πεταχτούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες» από τις ΗΠΑ, όπως έγινε και με άλλες χώρες στο παρελθόν.

nato-europe-drills-russiahttps://www.youtube.com/embed/PAvOg4cOvPo

https://www.youtube.com/embed/QUfuwPOzmHc

https://www.youtube.com/embed/et70dqUgLFY

https://www.youtube.com/embed/I0D1BDRedIs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...