Αρχείο

Η Ρωσία και ο Β.Πούτιν εκπληρώνουν προφητεία 1000 ετών: «O βασιλιάς από το Βορρά» που θα τιμωρήσει τους άνομους και θα τους σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα - Ποιος το υποστηρίζει και γιατί (Βίντεο)


Σύμφωνα με έναν σεΐχη υπάρχει σύνδεση μεταξύ αποσπάσματος από το Κοράνι με το σημερινό πεπρωμένο της Ρωσίας, έναντι των άνομων αυτού πλανήτη που σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα .

Ο Σεΐχης Sheikh Imran Hosein, ένας μουσουλμάνους θρησκευτικός  εμπειρογνώμονας στην «επιστήμη των τελευταίων ετών» ή «στην εποχή των γεγονότων του  τέλους », λέει ότι η Ρωσία και ο Βλαδίμηρος Πούτιν εκπληρώνουν  μια χιλιόχρονη  παλιά προφητεία,.

Μιλάει για την καταλυτική ρωσική επίθεση εναντίον των αδίκων τους οποίος ο «Βασιλιάς  του Βορρά »  θα τους σκορπίσει» στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα με την πύρινη ρομφαία, ( σαν και αυτή που παρουσιάστηκε κατά την ορκωμοσία του Πούτιν) .

Πρόσφατα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι κατηγόρησε τον κ Λαβρόφ ΥΠΕΞ της Ρωσίας, ότι ευρίσκεται  "σε ένα παράλληλο σύμπαν."

Αυτό ειπώθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας κατασυκοφάντησης της Ρωσίας στη Συρία από τις ΗΠΑ. Συμπτωματικά όμως, αυτό συμβαίνει επίσης να αποτελεί  ένα απόσπασμα από το Κοράνι, σε σχέση με την Ρωσία.

«Εμείς (στις δυτικές χώρες) έχουμε  περισσότερο ή λιγότερο ακούσει για έναν βιβλικό «βασιλιά του Βορρά», καθώς και για τον μυστικιστικό  ρόλο τον οποίο  η Ρωσία διαδραματίζει  στα τρέχοντα γεωπολιτικά γεγονότα. Αλλά γνωρίζεται ότι η ίδια προφητεία αναφέρεται στο Κοράνι;», λέει ο ίδιος.

Είναι εύκολο κάποιος να απορρίψει απλώς τις προφητείες ως «θρησκευτικές ασυναρτησίες», αλλά οι έμμεσες αποδείξεις, υπό  το παρόν γεωπολιτικό  πρίσμα , δείχνουν ολόκληρη την  ανησυχητική αλήθεια.

Ο Imran Nazar Hosein είναι ένας ισλαμιστής λόγιος, συγγραφέας και φιλόσοφος που ειδικεύεται στην ισλαμική εσχατολογία. Έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη του Κορανίου.  Για όσους ενδιαφέρονται, η πλήρης συνέντευξη υπάρχει στο κανάλι YouTube .

https://youtu.be/xTJQWps9dos

https://www.youtube.com/embed/Y6arbIed7wM

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...