Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τα Su-33 "έριξαν πολύ ξύλο" στα βρετανικά Typhoon - Ναυμαχίες με εικονικές βυθίσεις και συντριπτική ήττα του βρετανικού Στόλου (εικόνες, βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Εκρηκτική η κατάσταση στο Στενό της Μάγχης: Το βρετανικό πυρηνοκίνητο επιθετικό υποβρύχιο κλάσης Astute όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα πραγματοποίησε στοχοποίηση του ρωσικού αεροπλανοφόρου Κουζνέτσοφ την στιγμή που εκείνο πραγματοποιούσε απονήωση μαχητικού Su-33 για την αντιμετώπιση των βρετανικών Typhoon. Το BBC ενώ αρχικά είχε προβάλλει τα πλάνα μαζί με δηλώσεις του ΓΓ του ΝΑΤΟ, έπειτα τα "έκοψε" αλλά το pentapostagma.gr τα εντόπισε για μια απίστευτη ακόμη επιβεβαίωση.

Τα Su-33 "έριξαν πολύ ξύλο" στα βρετανικά Typhoon ενώ ακολούθησαν και ναυμαχίες με εικονικές βυθίσεις και συντριπτική ήττα του βρετανικού Στόλου όπως μας πληροφορούν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές για το περιστατικό. Οι ΗΠΑ  για το λόγο αυτό στέλνουν εσπευσμένα ενισχύσεις στην περιοχή.
Το υποβρύχιο Astute νέας κατασκευής εκτοπίζει 8.200 τόνου έχει μήκος 97μ πλήρωμα 98 ατόμων ενώ μπορεί να μεταφέρει μέχρι 38 τορπίλες spearfish και πυραύλους Tomahawk.
Όμως η προσβολή του ρωσικού σκάφους μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν καθώς το βρετανικό υποβρύχιο βρίσκονταν στα σόναρ των δύο ρωσικών σκαφών κλάσης Udaloy που με δύο συσκευές σόναρ, σκάφους και μεταβλητού βάθους, δύο ελικόπτερα ASW, 8 πυραύλους ASW S-N-14 Silex δύο ASW εκτοξευτές RBU-6000 και τορπίλες των 533mm εγγυήθηκε την πλήρη καταστροφή του σε περίπτωση που προσπαθούσε να κινηθεί επιθετικά.
Τέλος και σε κάθε περίπτωση το πυρηνοκίνητο καταδρομικό μάχης «Μέγας Πέτρος» των 28.000 τόνων με την τεράστια ισχύ πυρός ήταν έτοιμο να βυθίσει ολόκληρο τον βρετανικό στόλο με τους 20 υπερηχητικούς πυραύλους P-700 Granit την στιγμή που οι 96 πύραυλοι S-300F θα καλύπτουν από αέρος όλο τον στόλο.
Τελευταίο ρωσικό όπλο το πυρηνοκίνητο επιθετικό υποβρύχιο νέας γενιάς που καλύπτει τον υποθαλάσσιο χώρο όντας πρακτικά αθόρυβο παρά το εκτόπισμα των 13800 τόνων με 40 έτοιμους για εκτόξευση από σύστημα VLS Kalibr και ακόμα 40 τορπίλες κατά στόχων επιφανείας και υποθαλάσσιους.
Αυτός ίσως είναι ο λόγος που το αμερικανικό αντιτορπιλικό κατευθυνόμενων βλημάτων USS Carney (DDG-64) κλάσης Arleigh Burke και με οπλισμό 90 πυραύλους SM-2, Tomahawk, ASROC, ESSM(σε αυτή την περίπτωση το απόθεμα τετραπλασιάζεται για καθώς σε κάθε θέση SM-2 τοποθετούνται 4 πύραυλοι) ένα πυροβόλο των 127mm, 8 πύραυλοι Harpoon, δύο ελικόπτερα MH-60R και εκτοπίσματος 8.900 τόνων τρέχει να συνδράμει το βρετανικό ναυτικό που παρακολουθεί το ρωσικό στόλο με ένα αντιτορπιλικό Type-45 και μια φρεγάτα Type-23.

Φανταζόμαστε ότι το σημερινό περιστατικό έγινε στα πλαίσια της ανόρθωσης του βρετανικού ηθικού μετά το πέρασμα της ρωσικής αρμάδας από τα βρετανικά νερά κάτι που έδειξε και τις αδυναμίες του σύγχρονου RN που αποτελεί σκιά του εαυτού του καθώς το βασικότερο όλων δεν κατέχει πλέον αεροπλανοφόρο....

Απίστευτη επιβεβαίωση του άρθρου μας Πυρηνοκίνητο βρετανικό υποβρύχιο στοχοποίησε το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" - Στον αέρα Eurofighter Typhoon,Tornado και F-15 - Ενισχύσεις στέλνει η Ρωσία (εικόνες, βίντεο)


The Admiral Kuznetsov can carry more than 50 aircraft.

 Video shows Su-33 taking off from Russian aircraft carrier Admiral Kuznetsov - #Russia #UK #NATO. October 20, 2016. pic.twitter.com/XCvgSt8Utu

— Already Happened (@M3t4_tr0n) October 21, 2016

https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/789459026379730944

https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/789469251820195840

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...