Αρχείο

Βρετανοί αξιωματούχοι παραδέχονται ότι ο Β.Πούτιν καταστρέφει τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων

"Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατανικάει στην κυριολεξία  τη νέα παγκόσμια τάξη στον πλανήτη" , δήλωσε ο  νέος υπουργός διεθνούς ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρόρι Στιούαρτ, αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα .

Σε μια ειλικρινή αξιολόγηση της σημερινής παγκόσμιας καταστάσεως οι πάντα φλεγματικοί Βρετανοί,  δηλώνουν την πλήρη  αποδιοργάνωση της νέας παγκόσμιας τάξης μέσω του  Stewart και υπέρ του Βλαδίμηρου.

Ο ίδιος δήλωσε ειδικά ότι «στο Ιράκ, την Συρία, υπάρχει μια  πραγματική κατάρρευση του πολυπολικού  συστήματος σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες τίθενται  όλο και πιο πολύ «εν αμφιβόλω» για την παγκόσμια ηγεμονίας τους.

Περιγράφοντας την Ρωσία του Πούτιν ως «ισχυρή παντού» , εξήγησε ότι η χώρα αυτή , «είναι σε  θέση να αντιστρέψει  την παγκόσμια κατάσταση η οποία ειδικά τα  τελευταία τρία χρόνια , ευρίσκονταν στο πιο κρίσιμο σημείο της ». Για αυτό απαιτείται και η πλήρη αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί  ο ΟΗΕ  καθώς και η επείγουσα ενίσχυση των  υπόλοιπων παγκόσμιων οργανισμών .

vardakas7

« Συμβαίνουν πράγματα  που θα  ήταν αδιανόητα πριν από 15 χρόνια», είπε ο Βρετανός πολιτικός. «Ο κόσμος είναι πλέον εκτός ελέγχου».

Ο Stewart, είναι ένας πρώην διπλωμάτης, και  ένας από τους  στοχαστές του βρετανικού κυβερνώντος κόμματος για την εξωτερική πολιτική, ενώ ο πρόσφατος διορισμός του ως υφυπουργού διεθνούς ανάπτυξης του δίνει μια νέα ευκαιρία στην πολιτική σκηνή.

Μιλώντας σε συνάντηση που οργανώθηκε από τον οργανισμό  «thinktank Radix»,  ο ίδιος παραδέχτηκε, ότι ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, σώθηκε  την τελευταία στιγμή από την ρωσική στρατιωτική επέμβαση.

«Ο Άσαντ ήταν σε πολύ δεινή θέση  πριν από δύο χρόνια. Η πιθανότητες «έλεγαν» ότι χάνοντας το Χαλέπι και την  Χομς είχε χάσει και τον πόλεμο , αλλά με την  καθοριστική παρέμβαση της Ρωσίας, όλα άλλαξαν».

Η Βρετανός υπουργός παραδέχθηκε εμμέσως την  συνήθεια των ΗΠΑ να χρηματοδοτούν   «ομάδες  της ριζοσπαστικής αντιπολίτευσης» σε χώρες του εξωτερικού που επιθυμούν να αποσταθεροποιήσουν.

putin-destroying-new-world-order-700x350

Είναι γεγονός πλέον, ειδικά όταν τα παραδέχονται και δυτικοί αξιωματούχοι,  ότι ο Βλαδίμηρος Πούτιν άλλαξε τον ρουν των γεγονότων στον πλανήτη , με σύμμαχο πάντα την ορθοδοξία .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ