Αρχείο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταφέρθηκε «απόρρητο» ελικόπτερο στην Συρία που «σβήνει» τα πάντα στο πέρασμα του, απειλώντας ΝΑΤΟ και τζιχαντιστές-Σε επιφυλακή τα ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά(Βίντεο)

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Επικίνδυνες εξελίξεις που κλιμακώνουν την αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ρωσίας στο ζήτημα της Συρίας είχαμε σύμφωνα με τον διεθνή τύπο.

Στο Διαδίκτυο εμφανίστηκε  βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά το νέο απόρρητο ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο  Ka-35, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Star.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η Μόσχα προτίθεται να κατασκευάσει ένα στόλο από επιθετικά ελικόπτερα υψηλής ακρίβειας, για την οριστική εξουδετέρωση των μαχητών του ISIS, απειλώντας ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, Βρετανούς και άλλους  καταδρομείς στην Συρία .

Ο Β. Πούτιν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα στόλο νέων υψηλής ακρίβειας επιθετικών ελικοπτέρων σε μια προσπάθεια να κερδίσει τον πόλεμο στη Συρία.

Πληροφορίες των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας, αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα  «εξαιρετικά εναέριο υπερ-όπλο», με την κωδική ονομασία Ka-35 που  ήδη πετάει  στον ουρανό πάνω από τη Συρία.

Το ελικόπτερο είναι κορυφή στην κατηγορία του και είναι εξοπλισμένο με ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα  πυρός για στόχους επί του εδάφους, το  οποίο διαθέτει πλεονέκτημα για τους Ρώσους  πιλότους, της εκ των προτέρων προειδοποίησης τους για τις πιθανές  πυραυλικές απειλές.

Πρόκειται για το  σύστημα Richag  που είναι τοποθετημένο στην βάση του ελικοπτέρου αυτού . Δεν  υπάρχει τρόπος  καταστολής του από κανένα γνωστό ηλεκτρονικό  σύστημα αντιμέτρων .

Τα ρωσικά ηλεκτρονικά αντίμετρα  έχουν  σχεδιαστεί για να τυφλώνουν ραντάρ, σόναρ και άλλα συστήματα ανίχνευσης με σκοπό την προστασία των αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAVs, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων ενάντια  σε πυραύλους  «αέρος-αέρος» και «εδάφους-αέρος», αλλά  και άλλα  αμυντικά συστήματα  σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με φήμες, αυτός ο «άκρως απόρρητος εξοπλισμός είναι επίσης σε θέση να "σπάσει" τις γραμμές επικοινωνίας και να καταστείλει οποιαδήποτε  άλλο ηλεκτρονικό σύστημα. Είναι  πιθανόν σε αυτό το σύστημα να οφείλεται η πρόσφατη διακοπή της λειτουργίας του Internet στη Συρία.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας  αναφέρει ότι  το ελικόπτερο Ka-35,  πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εντάχθηκε στην δύναμη της αεροπορίας στρατού.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, το βίντεο με το "αυτό το τρομερό μυστικό όπλο του Πούτιν " παρουσιάζεται  στο κοινό για πρώτη φορά.

Η παρουσίαση του  βίντεο  συνέπεσε με προειδοποιήσεις από ορισμένους εμπειρογνώμονες ότι η Ρωσία έχει αρκετή «ενέργεια» για να συντρίψει το ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επιδείνωσης της συριακής κρίσης, η Μόσχα έχει θέση σε επαγρύπνηση στρατηγικά τακτικά  βομβαρδιστικά σε επιφυλακή, σύμφωνα με την Daily Star.

Σύμφωνα με άρθρο μας: Η Ρωσία έχει ολόκληρη την Μ. Ανατολή υπό τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο της, με την βοήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, τα οποία «χρησιμοποιούν» τεχνολογία αιχμής,  η Ρωσία έχει δημιουργήσει στην Μέση Ανατολή τις συνθήκες εκείνες  κάτω από τις οποίες καμία  αεροπορική ή χερσαία  δύναμη δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει  στρατιωτική δράση χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας,

 

https://youtu.be/J-QYnZvbcOo?t=2

https://youtu.be/qZP2t6PvnHQ?t=1

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ