Αρχείο

Ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400 καταρρίπτει αμερικανικό αεροσκάφος στην Συρία ! (Βίντεο)



Πολεμικό κλίμα επικρατεί στην Συρία με την συριακή τηλεώραση να προετοιμάζει τους πολίτες για την επερχόμενη σύγκρουση με τις ΗΠΑ και να δείχνει εικόνες κατάρριψης αμερικανικών μαχητικών.

Σε μια σαφέστατη επίδειξη δύναμης η Μόσχα , δημοσιοποίησε μέσω ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων, ένα συγκλονιστικό βίντεο με τις πραγματικές δυνατότητες του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στην Συρία .

Το βίντεο παρουσίασε και η συριακή κρατική τηλεόραση σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των Σύρων πολιτών σε μια ενδεχόμενη περίπτωση που  βομβαρδιστούν συριακές πόλεις από  αμερικανικά και βρετανικά αεροσκάφη τα οποία έχουν μετασταθμεύσει σε βάσεις στην Ιορδανία.

Το Βίντεο καταδεικνύει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο  το εύρος της «εναέριας ασπίδας» που δημιουργείται από τις ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Ταρτούς και την Hmejmim, από τις οποίες  απογειώνονται και προσγειώνονται  καθημερινά δεκάδες ρωσικά και συριακά μαχητικά αεροσκάφη, για να βομβαρδίσουν τους τζιχαντιστές  .

s-400-jt

Το τρομερό αυτό βίντεο  είναι αφιερωμένο στα νέα ρωσικά αμυντικά όπλα που έφτασαν στη Συρία, τα οποία έχουν στο στόχαστρο τα αμερικανικά και βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη.

Ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αμερικανοί,  Βρετανοί και «λοιποί» πιλότοι έχουν εκφράσει τις έντονες «ανησυχίες τους» στους ανωτέρους τους για την πραγματικά τρομερή αποτελεσματικότητα των ρωσικών συστημάτων σε ρεαλιστικές συνθήκες.
https://twitter.com/RobPulseNews/status/785084310122528768

https://twitter.com/eugenbus/status/784041254908821504

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...