Αρχείο

O B.Πούτιν...συνέτριψε το χέρι του Μ.Ομπάμα -Tου "ρούφηξε" την ψυχή του - Τι συνέβη στη Σύνοδο των G20 (εικόνες-βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Νέα διάσταση δίνουν τα ρωσικά ΜΜΕ στην συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, και του Μ.Ομπάμα κατά τη σύνοδο των G20 στην πόλη Hangzhou της Κίνας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Β.Πούτιν φρόντισε να περάσει αμέσως το μήνυμα της κυριαρχίας και της ισχύος κατά τη διάρκεια της χειραψίας.

"Ο Β.Πούτιν έσφιξε τόσο δυνατά το χέρι του Μ.Ομπάμα που πρέπει να αισθάνθηκε ότι το...συντρίβει" αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και τονίζουν πως "φαινόταν στο πρόσωπο του Μ.Ομπάμα ότι κάτι δεν πάει καλά, άλλαζε συνεχώς εκφράσεις"...

"Η συνάντηση με τον Β.Πούτιν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Πρώτα νιώθεις το χέρι σου να συντρίβεται. Μετά σε κοιτάει μέσα στο μάτια και ρουφάει την ψυχή σου" σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Alex Bukowski.

Σιγά σιγά θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα παραλειπόμενα  από τη Σύνοδο των G20.

Το κλίμα πάντως δεν ήταν καθόλου καλό μεταξύ Ρωσίας-Κίνας και ΗΠΑ. Δείτε και τα άρθρα μας Νέος πλανητάρχης ο Β.Πούτιν: Κυρίαρχος στη Σύνοδο των G20 – Eπεισόδιο Κίνας-ΗΠΑ και γελοιοποίηση του Μ.Ομπάμα (εικόνες-βίντεο) και «Στραβά» ξεκίνησε η G20 – Eπεισόδιο Κίνας-ΗΠΑ: «Αυτή είναι η χώρα μας. Αυτό είναι το αεροδρόμιό μας»

Στο τελευταίο βίντεο δείτε τις φωνές του Κινέζου υψηλόβαθμου αξιωματούχου προς την σύμβουλο του Μ.Ομπάμα.

Ακούγεται να της λέει σχεδόν ουρλιάζοντας «Αυτή είναι η χώρα μας! Αυτό είναι το αεροδρόμιό μας!».

G20 summit: "Putin squeezed feeble hand of Obama, so that he changed countenance" (PHOTO) | Russian springG20 summit: "Putin squeezed feeble hand of Obama, so that he changed countenance" (PHOTO) | Russian spring

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ