Αρχείο

EKTAKTO: Χαλέπι τέλος! 3.000 Ρώσοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν αιφνιδιαστικά και τελειώνουν με τους τζιχαντιστές (εικόνα-βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Τελειώνει το θέμα Χαλέπι. 3.000 Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν Συρία και αναπτύχθηκαν στο Χαλέπι για να βοηθήσουν τον συριακό Στρατό στη μάχη κατά των τζιχαντιστών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β.Πούτιν έστειλε στρατιώτες με μεγάλη πείρα και στα μέτωπα της Α.Ουκρανίας.

Το pentapostagma.gr σας είχε ήδη ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή στο άρθρο μας EKTAKTO: Η Ρωσία τελειώνει την υπόθεση Χαλέπι: Στέλνει τρεις Ταξιαρχίες – Οι πρώτες εικόνες (βίντεο) .

Το γνωστό Παρατηρητήριο (SOHR) επιβεβαίωσε την είδηση πριν από λίγο.

Οι Ρώσοι στρατιώτες έφτασαν τις προηγούμενες 4 εβδομάδες, η άφιξη τους κρατήθηκε μυστική και μεταφέρθηκαν στην πόλη As-Safira στο βορειοανατολικό Χαλέπι.

Η Ρωσία φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την γνωστή "Maskirovka" για να μεταφέρει δυνάμεις σε Συρία και ποιος ξέρει που αλλού...

Οι μάχες πλέον θα είναι πιο σφοδρές από ποτέ μετά την επταήμερη εκεχειρία.

Οι Ρώσοι στρατιώτες προέρχονται από ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και εν ενεργεία Spetsnaz.. .

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η «PMC», το όνομα της έχει κρατηθεί ακόμη μυστικό, θα λάβει όλο τον απαραίτητο ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό και θα έχει αεροπορική υποστήριξη.

«Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες μάχης σε επίπεδο Ταξιαρχιών ενώ θα υπάρχει και μια ακόμη με πιο ελαφρύ οπλισμό. Θα τους παρέχουμε εκπαίδευση και εξοπλισμό. Θα επιχειρήσουν με μεγαλύτερη ικανότητα από τις συριακές ένοπλες δυνάμεις και θα διευκολύνουν τον συντονισμό με την ρωσική αεροπορική ομάδα και το πυροβολικό» ανέφερε ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος.

«Σαφώς έχουν μελετηθεί οι αμερικανικές κινήσεις με την προετοιμασία των κουρδικών ομάδων» πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο από τις πρόσφατες μάχες

https://www.youtube.com/embed/v4MoIJ3wy8U

https://www.youtube.com/embed/UdoGWXpSoKE
https://twitter.com/MmaGreen/status/778427268247019520

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ