Αρχείο

EKTAKTO: Σοβαρά άρρωστη η Χ.Κλίντον - «Κατέρρευσε» στην τελετή της 11/9 - Έφυγε άρον άρον και υποβασταζόμενη - Δείτε βίντεο και εικόνες


Toυ Βασίλη Καπούλα

Άρον άρον αποχώρησε από την τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκε σήμερα η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, λόγω σοβαρού ιατρικού επεισοδίου επιβεβαιώνοντας ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στεκόταν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και σε άλλους πολιτικούς, αποτίοντας φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα, όταν ξαφνικά έκανε μεταβολή και αποχώρησε κακήν κακώς από την εκδήλωση.

Σύμφωνα με μάρτυρες, απομακρύνθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου συνοδεία των φρουρών της και έδειχνε έτοιμη να λιποθυμίσει τη στιγμή που έμπαινε μέσα στο βαν.

Ο ρεπόρτερ του Fox News, Rick Levanthal, επικαλούμενος ένα από τα άτομα που ήταν μπροστά στην σκηνή, μετέδωσε πως τα γόνατα της Αμερικανίδας πολιτικού λύγισαν όταν πήγε να κατέβει το πεζοδρόμιο, ενώ της έφυγε και το ένα παπούτσι τη στιγμή που έμπαινε στο όχημα.

«Ζαλίστηκε λόγω της ζέστης» δήλωσε ο γραμματέας Τύπου της Δημοκρατικής υποψήφιας

Ο Nick Merrill, γραμματέας Τύπου της Χίλαρι Κλίντον,  σε μια προσπάθεια να  καλύψει το περιστατικό δήλωσε ότι η Δημοκρατική υποψήφια «ζαλίστηκε από τη ζέστη» κατά τη διάρκεια της τελετής και έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα της κόρης της, Τσέλσι, που ήταν κοντά.

«Τώρα έχει συνέλθει και νιώθει πολύ καλύτερα», προσθέτει η ανακοίνωση.

Παρόλο που η Κλίντον έφυγε γύρω στις 9.30 (ώρα Νέας Υόρκης) από την τελετή, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της δεν ήρθε παρά 1,5 ώρα αργότερα, γεγονός που δείχνει πως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Επίσης, όλο και περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως τα συμπτώματα της πολιτικού ήταν πολύ χειρότερα από εκείνα που θα μπορούσε να προκαλέσει μια απλή ζαλάδα από τη ζέστη.

Δείτε τι είχαμε γράψει και στο άρθρο μας  Νέα στοιχεία για την κακή κατάσταση υγείας της Χ.Κλίντον -Kρίση έντονου βήχα σε ομιλία της (βίντεο) .

Δείτε φωτογραφίες

The presidential candidate is seen standing on a curb near the World Trade Center when she appeared to lose her balanceClinton was taken from the 9/11 memorial site at 9:30am on Sunday, just 90 minutes after arriving to remember the 2,977 people who lost their lives One of Clinton's handlers is seen with his arm across her shoulders. She is seen with her arm resting on his back as she leaves the ceremony Onlookers have also said her symptoms seemed far worse than her aides have suggested

 
https://twitter.com/FoxNews/status/774998736145555456

https://twitter.com/zgazda66/status/774993814025011200

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/775007255360069632

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FChannel4News%2Fvideos%2F10154052024796939%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ