Αρχείο

EKTAKTΟ: "Καταιγίδα" βαλλιστικών πυραύλων πλήττει την Σ.Αραβία σε βάθος 700 χλμ! - Σοκ και δέος από τους Χούθι - Εκατοντάδες νεκροί (εικόνες-βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Τους ξεφτίλισαν! Τεράστια νίκη για τους Χούθι οι οποίοι μετά τον εξοπλισμό τους από Ιράν και Ρωσία προχωρούν ακάθεκτοι διασύροντας τον σαουδαραβικό Στρατό! Και τι δεν έχουν καταφέρει τις τελευταίες ημέρες. Πλέον δεν μιλάμε για αντάρτες αλλά όπως μας πληροφορούν πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, πρόκειται για στρατό στα πρότυπα της Χεζμπολάχ!

Καταιγίδα βαλλιστικών πυραύλων αναβαθμισμένων SCUD και Qahir-1 έπληξαν την πόλη της Σαουδικής Αραβίας Ta’if  που βρίσκεται 700 χλμ μέσα στο έδαφος του Βασιλείου του Ριάντ και το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Asir προκαλώντας σοκ και δέος!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκτόξευση που συγκλόνισε την ανώτατη στρατιωτική ηγεσίας της Σ.Αραβίας.

Πλέον αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε πόλη του Ριάντ βρίσκεται εντός της ακτίνας δράσης των βαλλιστικών πυραύλων των Χούθι.

Σα να μην έφτανε μόνο αυτό, ανακοίνωσαν ότι θα επεκτείνουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις πέρα από τα σύνορα με την Σ.Αραβία και τις περιοχές Jizan, Asir και Najran. Αυτό εξαιτίας των αεροπορικών επιδρομών των σαουδαράβων σε πολιτικούς στόχους σε όλη την Υεμένη.

Οι Χούθι με τις πολύτιμες βοήθειες των συμμάχων τους έχουν ήδη καταλάβει έδαφος της Νότιας Σ.Αραβίας και συγκεκριμένα στρατιωτική βάση στην περιοχή Najran ανατολικά της Shabakah.

Ο Στρατηγός Luqman δεν αποκάλυψε πόσο βαθιά θα στείλει τους πάνοπλους στρατιώτες του μέσα στο σαουδαραβικό έδαφος.

Ο στρατός της Σ.Αραβίας είναι κυριολεκτικά για γέλια: σαουδαραβικό άρμα μάχης συγκρούεται με άλλο όχημα ενώ προσπαθεί να διαφύγει από το πεδίο της μάχης στην πόλη Najran.

Στη νότια Σ.Αραβία οι δυνάμεις των Χούθι έπληξαν σειρά στρατιωτικών στόχων στην περιοχή Asir.

Επιπλέον οι σαουδαραβικές δυνάμεις δέχονται επιθέσεις από δύο πλευρές και είναι περικυκλωμένες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Alsbkeh βρίσκονται υπό πολιορκία.

Οπλισμός και άρματα μάχης της Σ.Αραβίας έπεσαν στα χέρια των Χούθι (εικόνες και βίντεο παρακάτω) ενώ ένα αμερικανικό πολεμικό ελικόπτερο Apache ανατινάχτηκε στον αέρα από φορητό αντιαεροπορικό σύστημα MANPAD. Όλοι οι σαουδάραβες νεκροί.

Οι όροι του παιχνιδιού έχουν αντιστραφεί: Πλέον η Σ.Αραβία προσπαθεί να ανακόψει την επέλαση των Χούθι από την Υεμένη προς την Νότια περιοχή τη; Σ.Αραβίας, την Najran.

Η συμμαχία Ιράν-Ρωσίας-Υεμένης-Χεζμπολάχ φέρνει τα πρώτα τρομακτικά αποτελέσματα: Η Ρεπουμπλικανική φρουρά της Υεμένης στο πλευρό των Χούθι δείχνουν ασταμάτητοι. Μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Υεμένης που στηρίζεται από τους Χούθι κάλεσε τη Ρωσία να αναλάβει όλες τις βάσεις της χώρας...

45

 

36https://www.youtube.com/embed/IkRK_8RMnSU

https://www.youtube.com/embed/hAleW72lsPc

https://www.youtube.com/embed/9VDYvs3N9nQ

https://www.youtube.com/embed/qU7YJZaa3DI

https://www.youtube.com/embed/N1TMSDPzGKE

https://www.youtube.com/embed/j1uCgZjgmBM

https://www.youtube.com/embed/UIEuvbjo7dc

https://www.youtube.com/embed/_beWFtnhl98

https://www.youtube.com/embed/hMb1ZaK9GrM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ