Αρχείο

Bόμβα για στημένες δημοσκοπήσεις! Απίστευτη καταγγελία Β.Λεβέντη: "Μου ζήτησαν λεφτά για να αυξηθούν τα ποσοστά του κόμματος μου" - Στημένες οι δημοσκοπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ; - Δείτε το βίντεο


Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για την οποία πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας καθώς είπε ότι υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων του ζήτησε 10.000 ευρώ για να του δώσει αυξημένα ποσοστά στην επόμενη μέτρηση.

Όπως γίνεται κατανοητό αλλάζει εντελώς το πολιτικό σκηνικό και όλοι αναρωτιούνται πόσο μεγάλη είναι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ποια είναι η πραγματική δυναμική των υπολοίπων κομμάτων!

Επιπλέον αποδεικνύεται πως χειραγωγούσαν τον λαό τόσα χρόνια....

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1  υποστήριξε πως το περιστατικό σημειώθηκε στη ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος του κοινοβουλίου κάνει μια τέτοια καταγγελία.

Ο Βασίλης Λεβέντης είπε ευθέως ότι του ζητήθηκαν χρήματα από υπάλληλο εταιρείας δημοσκοπήσεων για να αυξηθούν τα ποσοστά του στη δημοσκόπηση.

Οι καταγγελίες του Β.Λεβέντη είναι παρά πολύ σοβαρές καθώς όπως σχολιάσαμε σε δύο αναρτήσεις μας προκάλεσε άφθονο γέλιο η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε το σαββατοκύριακο και έδινε προβάδισμα 4,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας…. Δείτε το άρθρο μας  Δημοσκόπηση… για άφθονο γέλιο: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι μένουν εκτός Βουλής – Δείτε αναλυτικά .

Ας δούμε αναλυτικά το αποτέλεσμα και τις «ιδιαίτερες» ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στους πολίτες…
Η νέα δημοσκόπηση έρχεται από την εταιρία Βridging Europe και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Το Χωνί την Κυριακή (25.09.2016).

Δίνει προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, που προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 22,4% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που συγκεντρώνει 18,4%.

Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 7,4% και ακολουθούν: η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ (μαζί με τη ΔΗΜΑΡ) με 4,9% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2%. Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, εκτός Βουλής μένουν Το Ποτάμι που συγκεντρώνει 1,1% και η Ένωση Κεντρώων με 2,2%.
Η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου λαμβάνει 2,5%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη 2,1%. Εξαιρετικά υψηλό και αυτή τη φορά το ποσοστό των αναποφάσιστων, που φτάνει το 26,1%.

Φυσικά η δημοσκόπηση αυτή προκάλεσε άφθονο γέλιο γιατί όλοι βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση... Έπειτα δημοσιεύτηκε νέα δημοσκόπηση που έδινε προβάδισμα στη ΝΔ 12,5% μονάδων! Μιλάμε για χαοτική διαφορά που δεν μπορεί να εξηγηθεί καν με τη δικαιολογία στατιστικού λάθους!

Ειδικότερα, στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνεται η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Opinion Poll , από την εφημερίδα «Ελεύθερος τύπος» , με τον νυν πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να καταγράφει διπλάσια ποσοστά αποδοχής από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να εισέρχεται και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%.
Οι ΑΝΕΛ όπως και η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν 2% και μένουν εκτός Βουλής, ενώ To Ποτάμι και η Λαϊκή Ενότητα καταγράφουν 1,5%. Σε διψήφια ποσοστά, 12,5%, παραμένουν οι αναποφάσιστοι, ενώ 5,7% δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν, 2% ότι θα ρίξουν λευκό/ άκυρο και 3% των ερωτηθέντων αναφέρουν ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα.


Βόμβα Λεβέντη – Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου... από Enikos_gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ