Πολιτική

Φίλης σε Μητσοτάκη: Δεν έχω πάρει πτυχίο στη Νομική, αλλά δεν είμαι αιώνιος φοιτητής [βίντεο]


«Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής» είπε ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης αξιοποιώντας το γεγονός, το οποίο δεν είναι μυστικό, ότι δεν έχω πάρει πτυχίο στη Νομική παρότι μπήκα από τους πρώτους, με επιλογή μου, διαιωνίζει μια φιλολογία περί αιώνιου φοιτητή» επεσήμανε ο κ. Φίλης.

«Δεν με μειώνει αυτό που κάνει παρότι το κάνει για να με προσβάλει» τόνισε ο υπουργός Παιδείας προσθέτοντας: «Λυπάμαι που ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι αυτός ο υποκινητής μιας λάσπης εδώ και πάρα πολύ καιρό».

«Κρινόμαστε από το έργο μας και από το ήθος μας. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, να με κρίνετε για αυτά που κάνω ως υπουργός Παιδείας και ως δημόσιο πρόσωπο» κατέληξε ο κ. Φίλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...