Πολιτική

Υπουργικό: Τι αποφάσισαν μετά την έξοδο Καλογρίτσα από τις άδειες

Η αποχώρηση Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση των τηλεοπτικών αδειών συζητήθηκε στο υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης κυβερνητικές πηγές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα και την «είσοδο» του Ιβάν Σαββίδη στο τηλεοπτικό τοπίο, το τίμημα ανεβαίνει κι άλλο. Μάλιστα οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή όπου και είχε δηλώσει πως όποιος δεν μπορέσει να καταβάλλει το τίμημα θα εκπέσει το επόμενο δευτερόλεπτο.

Η κυβέρνηση τώρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την υπόθεση Καλογρίτσα προκειμένου να ανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημα. Μάλιστα όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός στη Βουλή «δεν θα μιλάει για βοσκοτόπια, αλλά για το ότι πλέον ανέβηκε το τίμημα».

Ενδεικτικό της προσπάθειας της κυβέρνησης να ανακτήσει έδαφος μετά το σκάνδαλο με τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα και τον καυτό φάκελλο της Attica Bank, είναι ότι ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο τουίτερ «Η κυβέρνηση απέδειξε ότι η μεταπολίτευση τελείωσε οι δήθεν «κολλητοί» κόβονται και οι μη κολλητοί με το σπαθί τους περνάν 255 εκατ. ευρώ ταμείο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης